Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De cele mai multe ori călătoriile în interes de serviciu sau cele pe care le desfășurăm în alte scopuri personale, excluzându-l pe cel turistic, se transformă într-o adevărată corvoadă.

3 soluții de cazare în București care îți vor transforma o călătorie de afaceri sau în interes personal într-o veritabilă vacanță

De cele mai multe ori călătoriile în interes de serviciu sau cele pe care le desfășurăm în alte scopuri personale, excluzându-l pe cel turistic, se transformă într-o adevărată corvoadă.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 31.05.2018 - 03:03

De cele mai multe ori călătoriile în interes de serviciu sau cele pe care le desfășurăm în alte scopuri personale, excluzându-l pe cel turistic, se transformă într-o adevărată corvoadă. Și totuși nu este deloc dificil să îmbini partea utilă cu cea plăcută și să adăugi puțină strălucire acestor deplasări. Dacă destinația ta este Bucureștiul, poți face acest lucru extrem de ușor, întrucât Capitala este, în prezent, principala destinație turistică a țării, de care turiștii străini se declară, pur și simplu, încântați. Iar cifrele o demonstrează și ele, capacitatea de cazare a orașului triplându-se în ultimii 15 ani, în timp ce numărul vizitatorilor este în continuă creștere. Dar care sunt cele mai spectaculoase locuri în care te poți caza și în care să te simți ca în vacanță?


1) Hotelurile de tip boutique (small luxury) – sunt destul de puține atât în România, cât și în București, de unde și farmecul lor aparte. Acestea sunt situate, de obicei, în locații centrale, în clădiri istorice reamenajate, caracterizându-se printr-un design deosebit și, mai ales, prin servicii unice, personalizate și intime. În București sunt foarte multe clădiri istorice, motiv pentru care potențialul orașului este uriaș. Câteva dintre cele mai cunoscute hoteluri de acest tip sunt Le Boutique Hotel Moxa, Hotel Epoque, Scala Hotel sau Zava Boutique Hotel. Iar cel mai cunoscut dintre toate este Carol Parc Hotel, considerat a fi cel mai luxos hotel din România și singurul care a fost inclus în prestigiosul Top 136 Best Hotels of the World. Hotelul este adăpostit, de fapt, de Palatul Șuter, monument istoric al orașului construit în stil neoclasic cu influențe brâncovenești și localizat în apropierea Parcului Carol. Interioarele deosebit de elegante și restaurantul foarte apreciat contribuie la renumele său, făcând-l alegerea preferată pentru multe dintre celebritățile care ne-au vizitat orașul, precum Shakira sau Beyonce.  


2) O unitate de cazare de patru stele, în parcul de afaceri West Gate – care este o premieră într-un parc de birouri din România. Studio One – Accommodation Suites este un proiect de cazare care a apărut ca urmare a unei nevoi reale identificate de companiile din ansamblul West Park, care cuprinde cinci clădiri de birouri de clasa A și cel mai mare campus studențesc privat din România – West Gate Studios. Aceste companii, nume importante pe piața internațională a muncii, și-au exprimat dorința de a-și caza partenerii sau colegii în locații cât mai apropiate, de unde și această soluție unică în București. Și aceasta nu este tot, pentru că, dacă te hotărăști să optezi pentru acest spațiu de cazare, începând cu vara acestui an, te așteaptă și o surpriză deosebită. Liviu Tudor, președintele şi fondatorul companiei Genesis Property, care deține în proprietate parcul West Gate, a anunțat, recent, că, de la această dată, în cadrul acestuia se va construi prima piscină exterioară cu pistă de alergare şi roller blading din România, cu aderență superioară care atenuează şocul dat de impactul piciorului cu solul în timpul activităţilor sportive.

3) Hotelurile de cinci stele ale Bucureștiului – sunt hoteluri de renume atât în România, cât și în întreaga lume. Printre ele se numără, spre exemplu, hotelurile aflate pe Calea Victoriei (Grand Hotel Continental, Athenee Palace Hilton Bucharest, Hotel Casa Capșa și Radisson Blu Hotel Bucharest) sau cele din inima orașului, din apropierea kilometrului zero (Intercontinental Hotel Bucharest și JW Marriot Bucharest Grand Hotel). Bucureștiul deține, în prezent, circa 400 de unități de cazare clasificate, cele mai numeroase dintre acestea fiind dedicate oamenilor de afaceri. În ultimii ani, s-au dezvoltat însă și structurile de cazare dedicate tinerilor, precum hostelurile, iar oferta tot mai atractivă de spații de cazare a dublat, în ultimii opt ani, numărul turiștilor care ne vizitează orașul. Turiștii sunt atrași, în principal, nu doar de orașul în sine, ci și de circuitele din apropierea Capitalei, cu obiective turistice foarte atractive precum Comana, Ostrov, Târgoviște sau Snagov.   


Pornind de la locul de cazare și continuând cu obiectivele turistice pe care te decizi să le vizitezi în București, ambele sunt aspecte importante și ușor de luat în considerare și îți pot transforma o simplă călătorie de afaceri sau de lucru, într-o adevărată vacanță.     


Sursa foto:

https://www.pexels.com/photo/brown-couch-under-two-horses-painting-1090092/

Citește totul despre:

#solutiicazareBucuresti

Comentarii

loading...