2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyle3 rochii de seara perfecte pentru femeile mignone

3 rochii de seara perfecte pentru femeile mignone

 Nu trebuie decat sa stii ce model sa alegi si vei face furori intocmai ca o vedeta pe covorul rosu. Si pentru ca ne aflam intr-un sezon in care evenimentele nu se sfiesc sa apara, trebuie sa iti faci un mic inventar in garderoba si sa adaugi cele mai frumoase rochii de seara. Iata 3 modele in care vei arata perfect!

Rochia Kavner de la Bogas

Cine a spus ca femeile mignone nu pot purta rochii de seara lungi? Alege modelul Kavner cu bretele spaghetti si decolteu adanc care sa iti dezvaluie clavicula si sa iti contureze un gat foarte lung si elegant. Mai mult decat atat, decupajul de pe piciorul stang iti alungeste silueta si iti ofera un aer foarte seducator. Poarta aceasta rochie de seara cu sandale foarte fine argintii sau intr-un nude foarte deschis care sa nu atraga foarte mult atentia catre picioare. De asemenea, alege un model care sa nu aiba bareta care sa iti taie vizual glezna sau care sa se confunde cu nuanta pielii tale.

 

Rochia de seara Enigma Bogas

Rochiile de seara negre arata demential pe orice tip de silueta. Desigur, si in acest caz este important sa iti alegi un model care sa iti flateze inaltimea si sa ascunda acei cativa centimetri pe care ti-ai dori sa ii ai in plus. Rochia Enigma de la Bogas are o lungime midi, decolteul in ,,V” si manecile realizate exclusiv din dantela. Alege sa o porti cu o pereche de pantofi stiletto din catifea sau piele intoarsa si contureaza o aparitie misterioasa si foarte eleganta. Renunta la ideea de accesorizare masiva si opteaza doar pentru o pereche de cercei. Parul incearca sa-l coafezi astfel incat sa iti lasi gatul liber, pentru ca astfel vei reusi sa pacalesti vizual privirile celor din jur si vei parea mai inalta cu cativa centimetri.

 

Rochia de seara Kiddo Bogas

Si pentru ca tot am vorbit despre rochii de seara cu bretele spaghetti si decolteu adanc, nu avem cum sa nu iti mai propunem un model absolut spectaculos. Rochia Kiddo este realizata din paiete albastru regal. Decolteul ametitor si croiul conic sunt cele doua detalii care iti vor contura o silueta foarte armonioasa, care va atrage toate privirile din jur. Poti opta pentru o pereche de stillettos sau sandale foarte fine. In ceea ce priveste accesoriile, opteaza pentru o pereche de cercei pretiosi si un inel deosebit. Coafeaza-ti parul intr-un coc care pare neglijent, dar este atent studiat si vei arata impecabil.

Toate aceste rochii de seara sunt disponibile pe site-ul oficial Bogas. Nu are relevanta ce inaltime ai – important este sa alegi haine de dama in care sa arati bine, iar diferenta de centimetri nici nu se va observa. Pana la urma, unele dintre cele mai bine cotate vedete internationale sunt mignone, dar inaltimea nu le-a impiedicat sa fie considerate cele mai sexy femei din lume. 

Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă