8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyle3 Motive pentru care să NU îți cumperi inele placate cu aur

3 Motive pentru care să NU îți cumperi inele placate cu aur

Atunci când ne gândim la bijuteriile placate cu aur, avem în minte imaginea unor bijuterii firave și nerezistente în timp, care își pierd luciul și nuanța sau, mai rău, se înnegresc în timp. Așa să fie oare?… Toate bijuteriile placate cu aur au aceeași soartă după primele purtări? Cu siguranță, nu!

Dacă alegi bijuterii placate cu aur în China sau Turcia, da, probabil că stratul de placaj va sări la primele utilizări. Dacă, însă, alegi bijuterii calitative placate cu aur, adica cele realizate în Brazilia, țară cunoscută pentru calitatea bijuteriilor placate, atunci s-ar putea să ai supriza deosebit de plăcută ca bijuteriile tale placate cu aur să reziste chiar și 5-6 ani.

Bijuteria placată cu aur preferată a multor femei? Inelul, desigur! Indiferent că vorbim de inelul decorativ, inelul de logodnă sau verighetă, cu siguranță pentru toate femeile inelele ocupă un loc special în inima lor.

Vezi mai jos 3 motive pentru care să NU achiziționezi niciodată inele placate cu aur:

1. Dacă îți place să arunci cu bani mulți într-o bijuterie din aur masiv care oricum se zgârie și își pierde luciul și valoarea la revânzare, atunci nu cumpăra inele placate cu aur în modele deosebite care sunt de vreo 20 de ori mai ieftine și care de multe ori rezistă mult mai bine la zgârieturi decât cele din aur masiv!

2. Dacă îți plac doar modelele clasice și ușor plictisitoare care se lucrează în aur masiv în mod tradițional, atunci nu alege dintre sutele de modele de inele placate cu aur alb care sunt moderne, contemporane, șic, demențiale, cu adevărat niște bijuterii de designer cu un aer fresh, vesel și tineresc!

3. Dacă îți dorești un singur inel din aur masiv pe care să îl porți până se rupe pentru că a fost scump și nu îți poți lua prea multe, atunci evită să cumperi la prețuri de 20-30 de ori mai mici multe inele placate cu aur pe care să le schimbi zilnic și să le asortezi la toate ținutele tale!

 

Ce tipuri de inele placate cu aur există în România?

Dacă îți dorești un inel placat cu aur calitativ, îți recomandăm inelele produse în Brazilia, nu în China sau Turcia. Inelele braziliene sunt disponibile în România sub brandul SaraTremo și acoperă o gamă variată de modele:

Inele placate cu aur cu cristale zirconia colorate
Inele placate cu aur statement
Inele de logodnă ieftine placate cu aur galben
Inele de logodnă placate cu aur alb
Verighete ieftine placate cu aur
 

De ce sunt inelele placate cu aur atât de ieftine?

Inelele placate cu aur aduse din Brazilia în România sub brandul SaraTremo au un preț foarte bun deoarece materiile prime și mâna de lucru sunt ieftine în Brazilia. De asemenea, dacă achiziționezi aceste produse de la importatori direcți, nu plătești taxe suplimentare.

Cel mai important lucru atunci când achiziționezi un inel placat cu aur este să te asiguri că provine din Brazilia, vândut în România sub brandul SaraTremo, nu din China sau din Turcia. De asemenea, asigură-te că primești certificat de calitate și conformitate la fiecare bijuterie cumpărată.

Cele mai citite

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă