25.4 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăLifestyle3 lucruri pe care trebuie să le știi despre ușile termopan de...

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre ușile termopan de exterior de la Izotec

Tâmplăria PVC aduce numeroase avantaje pentru locuința ta, sporind în mod semnificativ gradul de confort din interiorul acesteia. Acest tip de tâmplărie nu include numai ferestrele, ci și ușile pot fi realizate din același material. Spre deosebire de o ușă din lemn sau din aluminiu, ușile termopan pot reprezenta o alegere mai bună din punct de vedere a siguranței și a confortului termic.

Izotec se numără printre principalii producători de tâmplărie PVC de calitate. Aceștia oferă o gamă largă de uși de termopan pentru exterior, destinate tuturor nevoilor și bugetelor. Dacă și tu vrei să instalezi o astfel de ușă de exterior, iată câteva detalii de reținut despre cele produse de Izotec.

1. Poți opta pentru sticlă personalizată

Instalarea unei uși PVC de calitate este despre confort și siguranță, dar și despre aspectul estetic. Așadar, poți opta pentru modele diferite pentru sticlă. Poți alege sticla decorativă cu paneluri ornamentale în diferite modele și forme, în funcție de designul întregii locuințe.

Sticla decorativă poate avea diverse modele desenate pe suprafața sa sau poate fi translucidă sau opacă, pentru a oferi un plus de intimitate. Dacă, însă, siguranța este mai importantă pentru tine, ai și opțiunea sticlei securizate, anti-efracție, cu un grad mai ridicat de rezistență la spargere.

2. Mai multe tipuri de sisteme de feronerie inteligente și sigure

Pentru a garanta un maximum de securitate, ușile termopan de exterior de la Izotec sunt dotate cu mai multe tipuri de feronerie, dezvoltate de furnizorul Winkhaus. Acestea dețin certificări cu privire la siguranță și la standardele de calitate utilizate pentru tâmplăria PVC.

Un prim sistem disponibil este cel autoLock AV3, prin care ușa se blochează instantaneu cum este închisă. Acesta permite închiderea etanșă și nu mai este nevoie să folosești cheia. Astfel, poți obține și siguranță, dar și o bună izolare termică și fonică.

O altă soluție este reprezentată de sistemul cu zăvor cu broască Winkhaus M2, cu design special și mecanism avansat care permite o ancorare mai adâncă a ușii. Drept rezultat, aceasta prezintă un grad mai ridicat de siguranță și o mai mare rezistență la deschiderea prin efracție. Poți opta pentru variante cu 2 sau cu 4 zăvoare.

În cele din urmă, poți opta și pentru broasca standard Winkhaus, care beneficiază de 4 bolțuri cu excentric. Deși este o opțiune standard, aceasta asigură un plus de securitate împotriva forțării și a intrărilor prin efracție. În plus, se poate regla cu ușurință.

3. Alege culoarea preferată

Sticla nu este singura care poate fi personalizată la ușile termopan Izotec. Dacă nu ești fan al tâmplăriei albe specifice, poți alege diferite scheme de culori care să se potrivească întregii fațade. Pe lângă alb, poți opta pentru diverse nuanțe de maro, bronze sau argintiu. Acestea sunt disponibile atât pentru profilul PVC, cât și pentru mânere.

Ușile termopan pentru exterior reprezintă o alegere inspirată dacă îți dorești să beneficiezi de un plus de siguranță, de confort termic și fonic sporit, dar și de un design modern. Personalizează ușa cu tipul de sticlă dorit, sistemul de feronerie adaptat nevoilor tale și apoi alege culoarea care se potrivește cel mai bine aspectului locuinței.

Cele mai citite

Furtună politică în SUA, după perchezițiile de la casa lui Trump. VIDEO

O primă etapă spre un proces pentru unii, o "persecuţie politică" pentru alţii: percheziţia spectaculoasă a casei lui Donald Trump de către FBI a...

Ce se întâmplă dacă nu îți repari la timp sistemul de evacuare al automobilului

Sistemul de evacuare al unei mașini servește la eliminarea în exterior a gazelor rezultate în urma arderii combustibililor. Dacă, în timpul mersului, mașina devine...

Românii care au credite și nu-și mai pot plăti ratele pot cere ajutor la ANPC

Persoanele aflate în dificultate financiară pot găsi sprijin la ANPC, prin Direcția de Insolvență a Persoanelor Fizice, anunță instituția într-un comunicat de presă. Astfel,...
Ultima oră
Pe aceeași temă