14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle3 cadouri speciale pentru ziua unei mici prințese

3 cadouri speciale pentru ziua unei mici prințese

Internetul este de partea ta în procesul de căutare al unui cadou potrivit pentru o fetiță mică, iar noi îți suntem astăzi alături cu 3 idei de cadou extrem de potrivite. Nu trebuie decât să faci cea mai bună alegere și să o surprinzi pe micuța cu ceva special. Jucării, hăinuțe și multe alte cadouri potrivite pentru vârsta ei, o listă întreagă îți chiar acum la dispoziție. Să începem:

Hăinuțe
Ai la dispoziție o mulțime de variante vestimentare de unde poți alege cea mai frumoasă garderobă pentru micuța sărbătorită. Cromatica nu ar trebui să fie o piedică prea mare în calea alegerii cadoului potrivit, mai ales dacă micuța prințesă este persoană apropiată. Dacă alegi să îmbini utilul cu plăcutul, alege o piesă de garderobă potrivită pentru această perioadă: o geacă frumos colorată sau o pereche de cizmulițe numai bune pentru a fi purtate la școală sau la grădiniță. Dacă nu, o rochiță pe care micuța să o poarte la ocazii speciale este cadoul perfect.

Jocuri interesante
Extrem de potrivite pentru copiii dornici de a învăța lucruri noi prin joacă, jocurile creative sau cele educative deschid o ușă către o lume nouă, plină de surprize și provocări interesante, în care fiecare zi poate aduce un lucru nou, pentru că lasă loc de atât de multe scenarii diferite.

De exemplu, Lego Friends este perfect pentru micuță, pentru că îi pune la dispoziție o mulțime de variante de joc, în care personaje frumoase din lumea Lego îi sunt alături în aventuri pline de farmec. Această colecție este special concepută pentru fetițe și numără până acum peste 250 de seturi interesante.

Cărți cu povești fascinante
Cărțile sunt un cadou foarte potrivit pentru fetițele care au îmbrățișat încă de la o vârstă fragedă pasiunea pentru citit. Nu trebuie decât să intri pe o librărie online și să cauți cele mai inspirate titluri pentru vârsta ei.

Dacă îi cumperi un astfel de cadou, nu doar că se va bucura de lectura plină de farmec din paginile cărții, dar totodată își îmbunătăți vocabularul cu noi cuvinte și fraze, făcând o impresie frumoasă profesorilor de la școală. Este important să alegi câteva titluri potrivite pentru vârsta sa și să nu îi faci cadou o carte ce poate conține un limbaj obscen sau o un subiect prea greoi.

Este foarte important să îi cumperi unui copil cadoul pe care îl foate folosi pentru a-și dezvolta anumite abilități. O carte de povești sau un joc Lego este potrivit pentru vârsta sa, pentru că este o investiție în dezvoltarea celui mic.

În ultimă instanță, hăinuțele sunt un lucru extrem de util, mai ales dacă sunt cumpărate în funcție de vremea de afară. Pentru aceste zile friguroase de iarnă, nu ar strica să îi cumperi micuței sărbătorite o geacă sau o pereche de ghetuțe, sau poate chiar o pereche de skiuri, pentru a învăța un sport de iarnă foarte frumos. 

 

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă