5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle13 ținute pentru nunțile din această vară

13 ținute pentru nunțile din această vară

 

Nunți minimaliste

Rochiile sunt cu siguranță cele mai populare alegeri când vine vorba de ținuta de nuntă. Alege corai și nu vei da greș. Dar nu într-o ținută rigidă, ci într-una care imită fluiditatea valurilor mării. Roșu este o culoare potrivită pentru evenimentele de seară, dar dacă vrei să faci senzație, alege o rochie tip slip dress. Croiala simplă, dar senzuală este perfectă pentru siluete aproape de perfecțiune, fiind dreaptă. Este potrivită pentru o nuntă minimalistă, cu accente sofisticate, de altfel una dintre tendințele dominante din acest sezon.

 

Nunți boho

Nunta în stil boho este și ea în tendințe anul acesta, așa că poți merge pe ținute fluide, cu detalii discrete, linii curate, delicate. Voalul este de asemenea un material apreciat pentru ținutele de nuntă în acest stil, datorită versatilității sale. Astfel, poți câștiga volum, poți purta chiar mânecă lungă, poți combina culorile și obține efecte spectaculoase datorită suprapunerilor. Verde (de la smarald la turcoaz), roz și galben în variantele lor pudrate, albastru (marin, bleu ori ciel) – toate sunt alegeri potrivite pentru petrecerile din 2019.

Nunți glam

Dacă preferi ținutele glam, atunci te vei bucura să afli că paietele sunt încă prezente în tendințe. Evident, dacă alegi paiete, atunci croiala trebuie să fie cât mai simplă. Rochii petrecute sau tip furou ori chiar combinații de topuri tip maieu cu fuste ample sau chiar cu pantaloni largi – toate sunt ținute ce pot întoarce priviri la petrecerile din această vară. Sunt potrivite pentru nunțile în spații elegante, moderne, dar și pentru petrecerile în aer liber sau spații nonconformiste, industriale.  În aceeași idee, dacă paietele nu te reprezintă, poți merge pe accente metalice. Croieli îndrăznețe, decupaje, aplicații, toate merg de minune cu textile metalice – argintii, aurii sau variante satinate din culori clasice. Cele mai îndrăznețe pot face chiar o combinație de auriu cu argintiu, ceva ce până acum era considerat un no-no în fashion. Iată însă că nu mai este!

 

Bijuteriile verii 

Accesoriile de păr sunt importante, le poți purta anul acesta cu încredere. Coafurile nu sunt însă elaborate, ci mai degrabă naturale, fluide, urmărind linia generală a ținutelor. Cerceii sunt în continuare cele mai populare bijuterii, însă dacă alegi o slip dress poți merge pe o exagerare când vine vorba de bijuterii complementare, cum ar fi colierele sau brățările. De asemenea, inelele – multe, diferite – sunt perfecte atunci când vrei să subliniezi o ținută glam, iar cerceii oversized merg perfect cu o ținută vintage.

Bijuterii Pandora – Summer Collection

Negrul la nunta din 2019

Deși mult timp negrul a fost în mare vogă, domnia lui a luat sfârșit. Negrul, cu toată eleganța lui, este părăsit în favoarea culorilor vii, vesele. Mai ales vara. Există însă variante ce pot face dintr-o ținută aparent banală o apariție senzațională. O rochie petrecută, cu o croială lejeră, accesorizată prețios, poate fi o astfel de apariție. De asemenea, la nunțile nonconformiste poți merge pe variante reinterpretate, cu rochii sau cu pantaloni, cu piese metalice, cu accesorii spectaculoase, cum ar fi pălării, bijuterii oversized sau broșe. Totul ține de personalitatea ta, dar și de setting-ul nunții.

 

 

Cu ce mă încalț?

De la boho la glam, de la vintage la minimalist. Accesoriile vin să completeze ținutele și să le pună în valoare. Dacă mergi la o nuntă vintage, în grădină sau chiar în pădure (că tot sunt la mare căutare spațiile atipice și izolate), cu siguranță nu vei putea purta tocuri amețitoare. Astfel, poți merge pe kitten heels sau chiar no heels, iar dacă este o nuntă în pădure, cu siguranță accesoriile pictate în teme boho se potrivesc de minune. Pentru petrecerile clasice, sandalele cu detalii prețioase sau cele din velur sunt o alegere potrivită. Așa cum spuneam, nici combinația auriu-argintiu nu trebuie ignorată, mai ales când ținuta este una în croială simplă, ce poate fi pusă în valoare de o astfel de piesă-accent.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă