10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyle1-3 iunie: un weekend cu superevenimente în București

1-3 iunie: un weekend cu superevenimente în București

La Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei sunt două zile de activităţi dedicate celor mici și mari – jocurile copilăriei, ateliere de reciclare creativă, spectacole de magie, breakdance, balet și dans pe role, teatru. Programul special se desfășoară în intervalul 10.00-18.00, pe 1-2 iunie, și este disponibil pe pagina de Facebook a centrului.

La ParkLake Mall, între 1 și 3 iunie, copiii sunt așteptați să le cunoască pe Țestoasele Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael vor petrece trei zile amuzante alături de cei mici, la atelierele creative pregătite special de Ziua Copilului.

La AFI Cotroceni marea petrecere va începe pe 1 iunie la ora 12.00. Un culoar întreg va fi decorat cu cea mai mare tablă de desenat din România. Pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare și veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme și desene animate, precum Elsa și Ana, Minnie și Mickey Mouse, Spiderman, Batman și Angry Birds.

La Cărturești Verona, copiii vor putea să construiască, să îmbine imaginația și știința și să se înscrie la jocuri de creativitate. Intrarea la jocurile din grădină este liberă, iar la atelierul de robotică organizat duminică, 3 iunie, în ceainărie, cu înscriere, prețul este 50 de lei.

Design&After a pregătit pentru cei mici un atelier de arts&crafts, o întâlnire creativă și experimentală în care vor fi îndemnați să comunice prin joc, încredere și culoare. Atelierul este gratuit, în baza înscrierii prealabile, și are loc pe 1 iunie, de la ora 11.00.

Cele mai citite

Elevi de la Colegiul de Informatică din București au câștigat Marele Premiu la concursul internațional NASA

O echipă formată din elevi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București a câștigat Marele Premiu la Concursul Internațional „National Space Society”. În...

Turcia îl atacă dur pe Netanyahu: vrea să tragă Orientul Mijlociu în război “pentru a rămâne la putere”

Turcia l-a acuzat miercuri pe premierul israelian Benjamin Netanyahu că intenţionează să tragă Orientul Mijlociu în război "pentru a rămâne la putere", pe fondul...

Un bănișor, la ipocritul Plicușor

Primarul general Nicușor Dan se laudă în campanie că le-a blocat PUZ-urile edililor Negoiță, Băluță și Ciucu. Pe lângă problema blocării dezvoltării Bucureștiului, ceea ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă