9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPolitică"Ziua de vest" a descoperit SOLUȚIA FRITZ împotriva frigului din apartamente

„Ziua de vest” a descoperit SOLUȚIA FRITZ împotriva frigului din apartamente

Pentru că are un nou născut, Dominic Fritz, primarul userist al Timișoarei, fuge dintr-un apartament de bloc, încălzit de la rețeaua de stat, într-o vilă de 300.000 de euro. Ziarul “Ziua de vest” a dezvăluit ieri că edilul, proaspăt căsătorit cu o chinezoaică, se mută în casă nouă, pe strada Eneas, într-o vilă încălzită cu gaz.

Asta în timp ce zeci de mii de timișorenii abonați la Colterm riscă să rămână fără căldură și fără apă caldă peste iarnă, E.On anunțând că pe 25 octombrie va opri livrările de gaz către compania locală de termoficare, mai spune ziarul local.

COLTERM este o companie municipală, băgată recent de primar în insolvență. Timișorenii acuză că firma de stat nu s-a ocupat de achiziționarea de combustibil din vară. Fostul primar Nicolae Robu a atras semnalul de alarmă din vară.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Schimbarea din administrație, marea deziluzie

A trecut mai bine de un an de la schimbarea celei mai mari părți a administrației publice locale din Capitală. Bucureștenii au sperat într-o schimbare...
Ultima oră
Pe aceeași temă