12.2 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Zeci de persoane s-au strâns în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Scene sfâşietoare cu părinţii fetei

Oamenii aflaţi la poarta casei lui Gheorghe Dincă au devenit nervoşi în momentul în care s-a aflat că acesta şi-a recunoscut ambele crime.

Mama şi bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forţele de ordine. „Uitaţi-vă ce aţi făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”.

Pentru că au fost oamenii împiedicaţi să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziţi domnule, un criminal păziţi?”.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât şi mama acesteia au leţinat. „Chemaţi ambulanţa”, au strigat cei prezenţi.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

Ultima oră
Pe aceeași temă