18.9 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO: Tim Cook, directorul general Apple, a ținut un discurs pentru studenții...

VIDEO: Tim Cook, directorul general Apple, a ținut un discurs pentru studenții cu deficiențe de auz

Tim Cook, directorul general al Apple, a ținut un discurs în fața studenților surzi și cu deficiențe de auz de la Universitatea Gallaudet din Washington DC.

„Valorile mele m-au ajutat, de asemenea, să perseverez în deciziile dificile atât în viața mea profesională, cât și în cea personală. Atunci când oamenii pun la îndoială înțelepciunea financiară a angajamentului nostru față de sustenabilitate, mi-am exprimat valorile atunci când am spus clar că lupta împotriva schimbărilor climatice este și va rămâne unul dintre cele mai importante obiective ale noastre”, a spus el.

„Iar în viața mea, valorile mele au fost cele care m-au îndemnat să spun lumii că sunt homosexual, astfel încât să pot aduce o urmă de speranță oamenilor care încă ascund lumii cine sunt”, a adăugat el.

Discursul de început al lui Cook a avut loc la doar câteva zile după ce gigantul de combustibili fosili Aramco din Arabia Saudită a depășit miercuri Apple ca cea mai mare companie din lume după capitalizarea bursieră, pe baza prețurilor de închidere zilnice, în timp ce acțiunile Apple au scăzut cu peste 5%.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Numărul locurilor de muncă vacante este în creștere. În ce domenii este nevoie mare de angajați

În trimestrul I 2022, numărul locurilor de muncă vacante a fost 47,3 mii, în creştere cu 1,7 mii față de trimestrul anterior, arată datele Institului Național...

Românii investesc în imobiliare. Specialiștii anticipează creșteri ale prețurilor până la final de an

Cererea de pe piața imobiliară a fost în creștere în primele trei luni ale anului, conform analizei făcute de agenția imobiliară cu acoperire națională...

Comisia va oferi 248 milioane EUR pentru țările care primesc refugiați

Comisia a decis să pună 248 milioane EUR la dispoziția unui număr de 5 state membre care au fost cele mai afectate la începutul...
Ultima oră
Pe aceeași temă