26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusVIDEO: Regina Elisabeta spune că virusul COVID a epuizat-o

VIDEO: Regina Elisabeta spune că virusul COVID a epuizat-o

Regina Elisabeta a Marii Britanii a declarat, în timp ce vorbea cu angajații din domeniul sănătății și cu un fost pacient despre propria sa experiență cu „această pandemie oribilă”, că virusul COVID-19 a epuizat-o.

Monarhul Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID în februarie, dar a avut simptome ușoare, asemănătoare răcelii. Ulterior, ea s-a întors la muncă.

Regina, care este patroana Spitalului Royal London, s-a adresat prin intermediul unui apel video angajaților Serviciului Național de Sănătate de la spital, care au ajutat la construirea și funcționarea unei unități cu 155 de paturi pentru a face față unui număr mare de pacienți care au nevoie de ajutor pentru a respira.

Conversația sa cu personalul a avut loc în momentul în care a marcat deschiderea oficială a Unității Regina Elisabeta a spitalului.

„Este uimitor, nu-i așa, ce se poate face, atunci când este nevoie?”, a spus ea.

Regina a vorbit, de asemenea, cu Asef Hussain, care a fost grav bolnav de COVID-19 și care a pierdut membri ai familiei din cauza virusului. „Te obosește această pandemie oribilă, nu-i așa?”, i-a spus ea.

Elizabeth, care împlinește 96 de ani la sfârșitul acestei luni, și-a redus angajamentele de când a fost spitalizată o noapte în octombrie anul trecut pentru o boală nespecificată.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rezultatele finale de la Evaluarea Națională, afișate astăzi

Rezultatele finale de la Evaluarea Naţională, după soluționarea contestaţiilor, vor fi afişate astăzi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei (ME).Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, declara...

Iohannis salută decizia lui Macron de a spori grupul de luptă de pe teritoriul României

Preşedintele Klaus Iohannis salută anunţul omologului francez, Emmanuel Macron, cu privire la disponibilitatea Franţei, ca naţiune-cadru, de a creşte la nivel de brigadă grupul...

Anunțul lui Mircea Geoană despre Joe Biden

Mircea Geoană a fost prezent la summitul NATO de la Madrid unde a avut discuții cu președintele SUA, Joe Biden. Într-o postare publică, secretarul general...
Ultima oră
Pe aceeași temă