31 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalVIDEO: RECORD - Un cuplu a câștigat peste 200 de milioane dolari...

VIDEO: RECORD – Un cuplu a câștigat peste 200 de milioane dolari la loteria Euromillions, în Marea Britanie

Un cuplu care a câștigat peste 184 de milioane de lire sterline (228 de milioane de dolari) la loteria Euromillions, a vorbit despre momentul în care au aflat că au câștigat suma record pentru Marea Britanie.

Joe și Jess Thwaite au câștigat un premiu record de 184.262.899 lire sterline, cu numerele de pariuri alese aleatoriu de către sistem.

Câștigul va oferi cuplului banii necesari pentru a lucra la casa „de vis” în care s-au mutat recent.

Doamna Thwaite a declarat că au cumpărat proprietatea pentru a le oferi copiilor lor un „stil de viață de tip rural” și pentru a o împărți cu cei trei câini, cinci găinimși trei ponei.

„La fel ca mulți părinți, ne dorim să le oferim copiilor tot ce putem. Întotdeauna mi-am dorit ca ei să se poată trezi în pijamale, să își pună cizme și să iasă să hrănească poneii și pot face asta aici. Faptul că acoperișul are scurgeri și casa trebuie renovată a fost în regulă, deoarece era viața la care visam pentru familia noastră,” a spus ea.

Recordul anterior de 170 de milioane de lire sterline a fost revendicat de un jucător britanic anonim, iar cei mai mari câștigători numiți anterior sunt Colin și Chris Weir, din North Ayrshire, care au câștigat 161 de milioane de lire sterline în 2011.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Exploratorii au descoperit cea mai adâncă epavă din lume, la șase kilometri sub Pacific

S-a descoperit cea mai adâncă epavă din lume care urmează să fie identificată și cercetată. Este vorba de USS Destroyer Escort Samuel B. Roberts...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 202: stenogramele discuțiilor dintre Macron și Putin au apărut în mass-media. VIDEO

UPDATE, ora 08:58: Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat că a descoperit o reţea rusă de spionaj în care este implicat...
00:01:04

După canicula extremă, inundațiile scufundă case în India

Inundațiile grave scufundă mai multe case în India, în special în statul Assam, câteva milioane de oameni fiind deja strămutați. Victimele inundațiilor din statul Assam...
Ultima oră
Pe aceeași temă