9.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021

VIDEO. O șoferiță din Iași a lovit intenționat cu mașina un motociclist

Un conflict în trafic s-a încheiat cu un accident în Iași. O șoferiță a intrat intenționat cu mașina într-un motociclist care mergea paralel cu ea. Bărbatul aflat pe motocicletă a fost proiectat într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Motociclistul a scăpat cu răni ușoare la glezne, genunchi și coapse.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 10 septembrie, pe o stradă din muncipiul Iași, și a fost surprins de camerele de supraveghere, scrie Ziarul de Iași.

Din imagini se vede cum șoferița trage brusc de volan când ajunge în dreptul motociclistului, pe care îl lovește și îl proiectează astfel în mașina unui șofer de pe contrasens.

Motociclistul implicat în accidental rutier a mărturisit:„În urma unei şicanări în trafic mai mult verbală, şoferiţa a crezut că este oportun să dea intenţionat cu maşina peste mine. Spun acest lucru pentru a sublinia trei aspecte: oricât ai crede că ai dreptate şi celălalt şofer te-a obstrucţionat, era să te lovească circulând necorespunzător sau a făcut alte lucruri, lasă de la tine că nu ştii peste ce nebuni dai; am publicat filmarea pentru a rămâne online şi pentru a evita orice tentativă de muşamalizare; adresat motocicliştilor, purtaţi echipament complet. Eu am avut doar geacă moto, fără ghete şi pantaloni speciali. Rănile sunt uşoare, dar doar în locurile unde nu am fost protejat de echipament: glezne, genunchi şi coapse. Multă atenţie”.

Reprezentanții Poliției din Iași au transmis: „La data de 10 septembrie 2021, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, care a a avut loc pe o stradă din municipiul Iaşi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că între un autoturism şi o motocicletă ar fi avut loc o coliziune, în urma căreia motocicleta ar fi fost proiectată într-un alt autoturism. Conducătorul motocicletei a fost rănit uşor. Conducătorul motocicletei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării alcoolscopice a celorlalţi doi conducători auto rezultatele au fost negative. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui accident rutier în vederea luării măsurilor legale care se impun”.

Potrivit informațiilor, conflictul dintre motociclist și șoferiță a pornit în trafic când într-o intersecție, femeia nu i-ar fi acordat prioritate, iar el ar fi pornit în urmărirea ei ca să o mustre.

În urma incidentului, femeia de 25 de ani din Vaslui s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și suspendarea permisului auto pentru o perioadă de trei luni. Și motociclistul a fost sancționat. Polițiștii l-au amendat cu 980 de lei pentru că avea o alcoolemie de 0,04 în aerul expirat.

Ultima oră
Pe aceeași temă