18.9 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusVIDEO: Beijingul continuă să se lupte cu epidemia de COVID

VIDEO: Beijingul continuă să se lupte cu epidemia de COVID

Oamenii încă stau la cozi imense pentru a se testa împotriva COVID-19, în timp ce capitala Chinei a continuat lupta împotriva unui focar mic, dar persistent.

Autoritățile le-au interzis cetățenilor să ia masa în restaurant, ceea ce a dus la cozi imense în fața unui centru comercial, în timp ce o mulțime de curieri ridicau comenzi de mâncare.

„Epidemia a adus un impact psihologic relativ mare asupra tuturor și toată lumea este foarte neliniștită. Cred că mulți oameni ar trebui să consulte un psiholog după ce epidemia se va încheia”, a declarat Yu, un medic în vârstă de 34 de ani, care și-a precizat doar numele de familie.

Beijingul a raportat 32 de noi cazuri de coronavirus simptomatice la 13 mai, în scădere față de 42, pe 12 mai, potrivit datelor oficiale de sâmbătă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sine nobilitas

Ştim deja că trăim în ţara în care, pentru a o duce bine, cel mai important e să te naşti bine. În instituţiile statului...

6 plaje din România au primit eticheta Steagul Albastru pentru sezonul turistic 2022

Șase plaje românești au primit distincția Steagul Albastru în 2022 din partea Fundaţiei de Educaţie pentru Mediu (FEE), cu o plajă în plus față...

Soluția magistraților timișoreni: Dominic Fritz face angajări ilegale

Primarul Timișoarei este învins a doua oară în instanță de către membrii sindicatului din Primărie. A încercat, prin fel de fel de vicleșuguri, să...
Ultima oră
Pe aceeași temă