29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalTatăl unei victime a masacrului din Texas: „ Era plină de dragoste”

Tatăl unei victime a masacrului din Texas: „ Era plină de dragoste”

Tatăl lui Jacklyn Cazares, în vârstă de zece ani, una dintre cele 19 victime ale atacului mortal dintr-o școală primară din Texas, a declarat miercuri că fiica sa „ar face orice pentru oricine”.

 „A atins o mulțime de oameni… era ca un mic foc”, a declarat Jacinto Cazares pentru Reuters.

Masacrul de marți din Texas a fost cea mai gravă agresiune armată dintr-o școală, din decembrie 2012, când un bărbat înarmat a ucis 26 de persoane, inclusiv 20 de copii, la școala elementară Sandy Hook din Newtown, Connecticut, potrivit Reuters.

Tatăl uneia dintre acele 19 victime ale masacrului de la Uvalde, din Texas, este membru al unei comunități unite de legături de familie și prietenii

Uvalde, o localitate îndepărtată din regiunea Texas Hill, la aproximativ 80 de mile (130 km) vest de San Antonio, are aproximativ 16.000 de locuitori, aproape 80% dintre ei hispanici sau latino, conform datelor recensământului din SUA. La fel ca Newtown, este o comunitate unită de legături puternice de familie și de prietenii.

Paginile GoFundMe au fost create pentru comunitate și pentru unele dintre familii, cu scopul de a strânge fonduri pentru a plăti înmormântările.

Tânărul de 18 ani care a împușcat mortal 19 copii dintr-o școală din Texas a anunțat crimele pe Facebook, susține un oficial american citat de BBC.

Potrivit guvernatorului Abbott, bărbatul înarmat a postat trei mesaje pe Facebook înainte de a trage.

În primul mesaj, publicat cu aproximativ 30 de minute înainte de atacul de la școală, el a scris: „O să-mi împușc bunica”.

Tânărul care a împușcat 19 copii într-o școală din Texas și-a anunțat crimele pe Facebook: atacatorul a confirmat

În a doua postare publicată câteva minute mai târziu, atacatorul a confirmat că a făcut acest lucru, conform romania24.ro.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

RO-Alert Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat pe E 85. Oamenii au fost avertizați că ar putea fi înțepați de albine

Un camion care transporta stupi s-a răsturnat în zona unei localități de pe E 85 / DN, chiar în apropiere de Hanul Ancuței, în...

Khaby Lame devine cea mai urmărită vedetă TikTok din lume, cu 142 de milioane de fani

Comediantul Khaby Lame a devenit oficial cea mai urmărită vedetă TikTok de pe planetă. Lame, în vârstă de 22 de ani, a ajuns joi seară...

Numărul ucrainenilor care intră în România, din nou în creștere. Peste 12.900, ieri

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că ieri, prin punctele de frontieră, au intrat în România 108.013 persoane, dintre care 12.908 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă