27.9 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleKate Moss depune mărturie în sprijinul lui Johnny Depp

Kate Moss depune mărturie în sprijinul lui Johnny Depp

Kate Moss depune mărturie în sprijinul lui Johnny Depp în procesul de defăimare cu fosta soție Amber Heard acuzată c-ar fi fost agresorul în relația încheiată.

Moss, care a fost împreună cu Depp din 1994 până în 1998, a mărturisit miercuri (25 mai) că a alunecat pe o scară și s-a rănit la spate în timpul unei vacanțe pe care cuplul și-a luat-o în Jamaica. „Nu m-a împins, nu m-a lovit niciodată cu piciorul și nici nu m-a aruncat pe vreo scară”, a spus Moss, care a apărut într-un videoclip din Anglia.

Modelul britanic Kate Moss a fost pentru scurt timp martor în bătălia pentru defăimare dintre actorii Johnny Depp și Amber Heard, miercuri, în timp ce avocații săi încercau să convingă juriul că Heard a fost agresorul în relația lor.

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp ca martor de respingere ar unor acuzații formulate de Amber Heard

Starul din „Pirații din Caraibe”, în vârstă de 58 de ani, o dă în judecată pe Heard în Virginia pentru 50 de milioane de dolari, spunând că l-a defăimat când a spus că a fost victima abuzului domestic. Heard, în vârstă de 36 de ani, l-a dat în judecată pentru 100 de milioane de dolari, argumentând că Depp a defăimat-o când avocatul său a spus că afirmațiile ei sunt o „înșelătorie”.

Avocații lui Depp au chemat-o pe Moss ca martor de respingere, după ce Heard a depus mărturie despre un moment în care se temea că Depp o va împinge pe sora ei pe o scară. Heard a spus că și-a amintit „zvonuri” conform cărora Depp a împins-o pe Moss în jos pe scări și l-a pălmuit pe Depp pentru a-l împiedica să-i facă rău surorii ei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Doi morți și 14 răniți în urma unui atac dintr-un club de noapte din Norvegia

Două persoane au fost ucise și alte 14 rănite sâmbătă într-un schimb de focuri de armă într-un club de noapte și pe străzile din...

Avantajele echipamentelor TIG WIG pentru o sudură de calitate

Ce este sudura TIG WIG? Sudarea TIG WIG poate fi considerată cea mai precisă dintre toate procesele de sudare existente. În multe sectoare și industrii...

Doi morți și 14 răniți în urma unui atac dintr-un club de noapte din Norvegia

Două persoane au fost ucise și alte 14 rănite sâmbătă într-un schimb de focuri de armă într-un club de noapte și pe străzile din...
Ultima oră
Pe aceeași temă