24.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusCOVID-19: Tractoriștii din Toronto au ieșit la protestete

COVID-19: Tractoriștii din Toronto au ieșit la protestete

Tractoriștii s-au aliniat vineri pe străzile din Toronto, în timp ce poliția din Ottawa a promis să reprime un protest „din ce în ce mai periculos” al sutelor de șoferi care au închis centrul capitalei canadiane timp de opt zile pentru a cere încetarea mandatelor de vaccinare împotriva COVID-19.

Unii doresc să pună capăt mandatului federal de vaccinare împotriva COVID-19 pentru transportatorii transfrontalieri, în timp ce alții insistă ca prim-ministrul liberal Justin Trudeau să fie demis pe motiv că și-a depășit autoritatea impunând restricții pentru a combate pandemia.

Fostul președinte Donald Trump a declarat că tractoriștii „protestau în mod pașnic împotriva politicilor dure ale nebunului de extremă stânga Justin Trudeau, care a distrus Canada cu mandate nebunești de Covid”.

Șefa conservatoare interimar Candice Bergen, într-un e-mail transmis către Globe and Mail, a declarat luni că „asta trebuie să fie problema premierului”.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 130. Cel puțin trei morți și zeci de clădiri distruse într-un oraș din Rusia, lângă frontiera cu Ucraina

Cel puțin trei morți și zeci de clădiri distruse s-au înregistrat într-un oraș din Rusia, lângă frontiera cu Ucraina. Rusia sugerează că a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă