22 C
București
luni, 5 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Scandal pandemic la o biserică din Oradea

VIDEO: Scandal pandemic la o biserică din Oradea

Liviu Apolzan, pastor al bisericii penticostale Betel din Oradea, și-a criticat aspru credincioșii veniți la slujba de duminică. Oamenii au mutat scaunele și băncuțele pregătite în curte pentru a se feri de razele soarelui și asta l-a enervat pe partor. El i-a îndemnat să mute scaunele pe poziția unde au fost așezate iar cine nu este de acord să se ridice și să se mute în spate.

„Ne-am rugat după soare, să stăm la soare! E vară, e timpul să ne mai și bronzăm! Unii care sunteți mai negri la piele, trăgeți-vă undeva, acolo, după ziduri! Distanța între voi să fie de cel puțin un metru. Frații cu ordinea sunt rugați să treacă printre frați și să-i așeze.”, a dictat pastorul de la microfon.

Supărat că oamenii nu stau în locurile stabilite de el înaintea slujbei duminicale, Liviu Apolzan le-a transmis un mesaj direct: cine nu păstrează distanțarea socială nu are dreptul la a se ruga: „Haideți să plecăm capetele dar ne rugăm doar cei care păstrăm distanța, ceilalți tăceți, tăceți că nu aveți dreptate, tăceți!”

În vârstă de 65 ani Liviu Apolzan este pastorul Bisercii Penticostale Betel din Oradea și în 1992, împreună cu un grup de pastori penticostali, a fondat Centrul Creștin Școlar din Oradea al cărui președinte este până în prezent. În cadrul Centrului Creștin Școlar în anul 1994 a pus bazele Liceului Teologic Penticostal Betel din Oradea. De doi ani este președintele Comunității Regionale Penticostale Oradea, după ce în prealabil a fost patru ani secretar.

Și mai cunoscut este în Oradea ca frate al controversatului pastor afecerist Tiberiu Apolzan, implicat în afaceri mai mult sau mai puțin legale din domeniul construcțiilor ori transporturilor, după cum a scris Hotnews, citând Ziua de Cluj.

Cele mai citite

Sindicaliștii din Sănătate anunță o nouă grevă

Federaţia Solidaritatea Sanitară a anunţat luni că a parcurs paşii legali, deschizând conflictul colectiv de muncă şi că a demarat culegerea semnăturilor pentru grevă,...

Explozie la un apartament din București

O explozie neurmată de incendiu s-a produs la un apartament la etajul 2 situat pe strada Răcari din Capitală, informează Biroul de presă al...

Revenirea la idealitate

Invitat de comunitatea adventistă să susțin o conferință despre repercusiunile Reformei religioase – în prelungirea Conferințelor de la Târgu Mureș, care au avut printre...
Ultima oră
Pe aceeași temă