20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO ȘOCANT! O tânără de 20 de ani, bătută cu sălbăticie într-o...

VIDEO ȘOCANT! O tânără de 20 de ani, bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia

UPDATE. Agresorul a fost prins.

Bărbatul care a bătut cu sălbăticie o tânără într-un bloc din Alba Iulia a fost reţinut, luni seara, poliţiştii stabilind că acesta a fost eliberat de curând din penitenciar, unde ispăşise pedepse pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

Surse judiciare au declarat, luni seara, pentru Mediafax, că un bărbat de 33 de ani, suspectat că a comis tâlhăria asupra unei fete de 20 de ani, într-o scară de bloc din Alba Iulia, a fost reţinut.

Acesta şi-a recunscut fapta.

De altfel, acesta a părăsit de curând penitenciarul, unde a ispăşit pedepse pentru tentativă de viol şi tâlhărie.

Se pare că sâmbătă seara, tânăra a vrut să ajungă la o prietenă, când a fost atacată. După ce agresorul i-a dat cu pumnul în faţă şi a căzut cu capul de ciment, ea şi-a pierdut cunoştinţa, iar când şi-a revenit a plecat singură, acasă, cu maşina şi nu s-a mai dus în vizită la prietena ei în vizită.

Aceleaşi surse au spus că fata a luat legătura cu mama ei, scriindu-I de pe laptop şi i-a spus că a avut o problemă, că nu-şi mai aminteşte nimic şi că nu mai are telefonul şi portofelul.

Mama a îndemnat-o să meargă la spital, iar medicii au anunţat Poliţia că tânăra este o posibilă victimă a unei agresiuni.

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost bătută.

Pe imagini se vede cum în scara blocului intră patru persoane, iar două dintre ele, care par că sunt împreună, urcă în lift. În momentul în care uşile ascensorului s-au închis, iar tânăra de 20 de ani a rămas cu bărbatul care a intrat ultimul în scară, acesta o loveşte puternic cu pumnul în faţă şi o trânteşte cu capul de ciment, apoi îi umblă prin buzunare, îi fură telefonul şi portofelul şi fuge. 

Se pare că fata şi-a pierdut cunoştinţa.

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost bătută.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, că poliţiştii au deschis o anchetă, după ce au fost anunţaţi de reprezentanţii Spitalului din Alba Iulia despre fata care a ajuns sâmbătă seara, la spital, bătută.

„Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, precum şi pentru identificarea autorului şi tragerea lui la răspundere penală. În cauză este o persoană bănuită de comiterea faptei, colegii mei în acest moment fac investigaţii. Îl avem identificat ca şi persoană bănuită (pe autor – n.r), urmează să fie făcute demersurile. (…) Pe noi ne-a sesizat un reprezentant al spitalului, care ne-a spus că la spital s-a prezentat o tânără care acuză pierderi de memorie. Din relatările fetei a rezultat că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat, ea nu a reclamat faptul că a fost victima unei infracţiuni. După aceea, colegii mei au făcut investigaţii, au ridicat şi imaginile de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că este vorba despre o faptă de tâlhărie”, a spus Prodan.

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...
Ultima oră
Pe aceeași temă