29.3 C
București
miercuri, 17 august 2022
AcasăȘtirile zileiVIDEO - Ninsori grele în centrul țării. Drumarii au ieșit cu utilajele

VIDEO – Ninsori grele în centrul țării. Drumarii au ieșit cu utilajele

Ninsorile au pus stăpânire pe centrul țării, iar în multe județe stratul de zăpadă a depășit 20 de centimetri. Drumarii au ieșit deja pe traseu.

Zeci de utilaje de deszăpezire

DRDP Brașov anunță că acționează cu mai mult de 30 de utilaje de deszăpezire, dar face față cu greu la zăpada care este viscolită foarte repede pe partea carosabilă.

„Îi rugăm pe participanții la trafic să dea dovadă de răbdare și responsabilitate pe sectoarele de drum afectate și să circule prudență maximă iar, dacă este posibil, să evite deplasările în următoarele ore, până când vom reuși să readucem la normal condițiile de circulație”, transmite DRDP Brașov.

În intervalul 30 ianuarie, ora 10 – 31 ianuarie, ora 08 va fi viscol puternic și ninsori abundente, la munte, la altitudini de peste 1600 m.

În intervalul menționat, la munte, la altitudini de peste 1600 m vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120…140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută. Local ninsorile vor fi abundente îndeosebi în Carpații Orientali.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

ROCA Industry încheie primul semestru cu o cifră de afaceri de 122 milioane lei, iar cele 4 companii din portofoliu au o EBITDA cumulată...

ROCA Industry, holdingul care reunește companiile de materiale de construcții din portofoliul ROCA Investments, ajunge la o cifră de afaceri de 122,5 milioane lei,...

Atenționări meteorologice de instabilitate atmosferică și caniculă. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis două atenţionări Cod galben, una de instabilitate atmosferică temporar accentuată, în special în nordul şi estul ţării,...

82% dintre elevi, martori la bullying

Amenințarea cu violența fizică, umilirea, răspândirea de zvonuri cu caracter denigrator, excluderea din grup sunt situații cu care copiii se confruntă frecvent în școlile...
Ultima oră
Pe aceeași temă