35.6 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Momente rare cu Grasu XXL! Aristul, în lacrimi la festivalul Neversea

VIDEO. Momente rare cu Grasu XXL! Aristul, în lacrimi la festivalul Neversea

Și oamenii „gangsta” au emoții și se pare că nu sunt stană de piatră. Este și cazul rapperului Grasu XXL, care a lăcrimat pe scena Neversea.

Grasu XXL a oferit un spectacol plin de energie pe scena Neversea, surprinzându-și fanii cu piesele care l-au consacrat.

Însă cel mai emoționant moment al serii a fost când artistul a început să recite versurile melodiei „Tu, Mărie” și nu a putut să își stăpânească emoțiile, izbucnind în lacrimi.

Publicul a reacționat puternic la acest moment, aclamând sinceritatea și sensibilitatea artistului. Chiar dacă i-a fost extrem de greu să își continue piesa, Grasu XXL a găsit puterea necesară în încurajările și susținerea celor prezenți la festival.

Grasu XXL, în lacrimi

Grasu XXL a avut o premieră emoționantă pe scena Neversea, interpretând live piesa „Tu, Mărie”, dedicată fiicei sale. Melodia este cunoscută pentru încărcătura sa emoțională profundă, iar pentru artist, acest moment a fost extrem de dificil.

Versurile melodiei au atins corzi sensibile ale artistului, ceea ce i-a provocat o intensă emoționalitate pe scenă. Deși este cunoscut ca un om dur și puternic în industria muzicală, Grasu XXL a demonstrat că în spatele acestei imagini se află un suflet sensibil și iubitor.

Publicul prezent la festival a reacționat cu emoție la interpretarea sa sinceră și profundă, apreciind momentul emoțional oferit de artist.

@neversea.festival Cum se face că ne-am emoționat și noi? 🥹 @grasuix #Neversea #Neversea2024 #grasuxxl ♬ original sound – Neversea Festival

Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai… se și aude la un moment dat că înghit în sec. Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai!,

declara, în urmă cu ceva timp, Grasu XXL.

Grasu XXL, cunoscut și sub numele său real, Dragoș Nichifor, a trăit o poveste de iubire remarcabilă alături de Laura Andreșan, o relație care s-a întins pe parcursul a 13 ani.

În timpul acestui lung drum împreună, cei doi au devenit părinții unei fetițe, al cărei nume și viață privată au fost întotdeauna păzite cu grijă departe de ochii curioși ai publicului.

Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și de la Laura, nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță, pe care o să o creștem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile,

a postat artistul la momentul respectiv.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă