16.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021

VIDEO Elev bătut cu pumnii și picioarele în clasă

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care apare un minor, agresat de colegi, la data de 14 septembrie a.c., poliţiştii din Giurgiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de lovirea sau alte violenţe, comisă într-o unitate de învăţământ, de pe raza municipiului Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Judeţeană Giurgiu.

În imaginile respective se vede cum un adolescent este lovit cu pumnii şi picioarele şi scuipat de alţi doi băieţi, într-o sală de clasă, incidentul fiind filmat cu telefonul mobil.

 

În urma cercetărilor făcute sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a reieşit faptul că un elev de 17 ani a fost agresat într-o sală de curs, de către alte două persoane, imaginile fiind ulterior postate pe o reţea de socializare.

Conform sursei citate, persoanele implicate în conflict au fost identificate de către poliţişti, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, în care sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă