23 C
București
luni, 27 septembrie 2021

VIDEO Bătaie în comuna argeșeană Dârmănești între primarul Ciolan și opoziție

„S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmăneşti, judeţul Argeş, i-a luat la bătaie pe colegii noştri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru iniţiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 şi acum sunt la poliţie şi dau declaraţii. Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în judeţul Argeş. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături şi i-a dat afară din clădire pe colegii noştri de la USR Argeş”, se arată în mesajul postat pe Facebook de USR, citează News.ro

Formaţiunea transmite că membrii ei sunt pregătiţi să ia bătaie daca este nevoie ca cele un milion de semnături ale iniţiativei cetăţeneşti să poată fi depuse la primării pentru validare.

„Suntem pregătiţi să luăm şi bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiţi care nu mai vor penali în funcţii publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri şi alte violenţe”, mai transmite partidul.

În clipul video postat se vede cum edilul încearcă să ia telefonul persoanei care filmează, iar apoi adresează injurii şi îi bruschează pe cei care s-au dus să depună semnăturile.

Ultima oră
Pe aceeași temă