32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Anunț șoc al lui Horațiu Moldovan. Ce decizie a luat portarul...

VIDEO. Anunț șoc al lui Horațiu Moldovan. Ce decizie a luat portarul naționalei României, cu câteva ore înainte de EURO 2024

Invitat în podcastul ”Tare de tot”, Horațiu Moldovan a făcut un anunț care a șocat România, la scurt timp înainte de startul EURO 2024.

Horațiu Moldovan (25 de ani) a trăit momentul pe care mulți jucători îl visează, transferul la o echipă de top din Europa, Atletico Madrid. Cu o carieră în ascensiune, portarul român a fost transferat definitiv în iarnă de la Rapid București la formația spaniolă, unde a avut oportunitatea de a lucra alături de legendarul antrenor Diego Simeone.

Deși a avut șansa de a evolua sub culorile prestigioasei echipe spaniole, în cele cinci luni petrecute la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan nu a prins niciun meci oficial în echipa de primă ligă, fiind în umbra portarului de clasă mondială, Jan Oblak. Acest lucru l-a determinat acum să caute o nouă provocare și să își găsească un mediu în care să își poată demonstra calitățile și să se dezvolte ca fotbalist.

Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid,

a declarat Moldovan.

Horațiu Moldovan spune că încă nu este convins că pleacă chiar acum, ci depinde și de ce o să facă și la EURO 2024.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar,

a continuat portarul rezervă de la Atletico Madrid.

Presa spaniolă a reacționat la anunțul românului

„Horațiu Moldovan se pregătește de EURO 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid.

Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid”, scrie MundoDeportivo.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă