13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUSR PLUS vor să blocheze pasarela lui Băluță de la Tineretului

USR PLUS vor să blocheze pasarela lui Băluță de la Tineretului

Acum, însă, când electoratul l-a votat pe Daniel Băluță cu aproape 60%, spun NU încercării actualului primar de a construi aceeași pasarelă în parcul Tineretului.
 
Context
 
Aflată în plină campanie electorală pentru alegerile locale, Simona Spătaru (USR PLUS) promitea un proiect de mare anvergură, despre care criticii spun că era unul absolut halucinant.
 „Se face o legătură între Delta Văcărești, care va fi un loc curățat, către restul parcului, Tineretului, da, vrem să facem acolo o pasarelă frumoasă și să existe această legătură pietonală între spațiile verzi din sector. Să te poți plimba dintr-un parc în altul, dinspre Lipscani, dinspre partea de centru a orașului”, spunea candidata la fotoliul de primar al Sectorului 4!
 
Se opun dezvoltării infrastructurii
 
Intrată în Senat, pe listele USR, după ce a suferit cea mai mare înfrângere la nivel de București, continuă atacurile în sectorul 4:“Facem tot ce ține de noi pentru a opri construcția pasarelelor pe care Băluță se încăpățânează să le construiască pe blvd. Tineretului, dar avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși în acest demers”, se anunță pe paginile USR și Plus ale sectorului 4. “Ce vom face in continuare: Încercăm reintroducerea pe ordinea de zi în CL a proiectului de abrogare a pasarelelor”, își divulgă planurile reprezentanții USR Plus.
 
Practic, surse familiare cu subiectul au declarat pentru RL că această atitudine nu are nici o logică! ”Dacă Simona Spătaru ieșea primar, aceste pasarele erau utile! Acum, că a ieșit Daniel Băluță primar, pasarelele nu mai trebuie construite! Nu există o justificare a acestui demers. Doar concluzia este clară: nu a ieșit primar cine trebuie! ”
 
Băluță nu se lasă
 
Primarul Daniel Băluță a declarat că „Opoziție, contre și piedici vor fi mereu. Noi, însă, vom trece peste ele și vom face din Sectorul 4 capitala Bucureștiului. ” Acesta explică și motivul pentru care insistă cu acest proiect: ,,Această investiție va fluidiza traficul în zonă, care, mai ales în orele de vârf, este extrem de aglomerat. Mai important, va oferi siguranță tuturor pietonilor care o tranzitează. Aici, indiferent de anotimp, dar mai ales vara, întâlnim copii pe bicicletă, role sau skateboard, care trec strada în viteză, fără să se asigure, chemați de verdele și aerul curat al parcului. Pasarela va fi dotată cu lifturi și scări rulante, așa încât și cei de o vârstă înaintată, persoanele cu cărucioare sau cei cu handicap o vor putea folosi în siguranță și cu maxim de confort”, a anunțat Daniel Băluță, pe pagina lui de Facebook.

 

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă