23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE Caracal: O vecină a suspectului a sunat de două ori la...

UPDATE Caracal: O vecină a suspectului a sunat de două ori la 112: „Doamnă, culcaţi-vă liniştită”

Femeia a sunat cu câteva ore înainte ca fata dispărută, Alexandra Măceşanu, să sune şi ea la 112 în jurul orei 11, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Practic, Poliţia avea o posibilă locaţie suspectă chiar din dimineaţa zilei de joi, 25 iulie. Ea plecase de acasă din localitatea Dobrosloveni către Caracal.

Vecina a raportat că, în faţa porţii individului, erau două autoturisme parcate portbagaj în portbagaj. Le-a spus poliţiştilor că ea crede că are legătură cu cazul fetei dispărute. De precizat că, pe reţelele de socializare, oamenii din Caracal distribuiau fotografia fetei dispărute încă din seara zilei de miercuri, 24 iulie, scrie G4Media.

Primul apel al vecinei lui Dincă a fost la 3 dimineaţa. La 5, ea ar fi revenit să ceară informaţii, moment în care poliţistul de serviciu i-ar fi spus să stea linisţită.
 
„Doamnă, culcaţi-vă liniştită. Sunt maşinile Poliţiei. Nu le mai păziţi, doamnă! Nu trebuie să staţi dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata”, ar fi fost dialogul de la 112 dintre vecină şi poliţistul de serviciu.
 
La ora 11, în aceeaşi zi, Alexandra a reuşit să sune la 112 de pe un telefon al criminalului. Anchetatorii au reuşit abia 19 ore mai târziu, la ora 6 dimineaţa, pe 26 iulie, să descindă în locuinţa suspectului. Era prea târziu, însă, pentru Alexandra, care este de negăsit şi se bănuieşte că ar fi fost violată, ucisă şi carbonizată de presupusul criminal, informează News.ro.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...
Ultima oră
Pe aceeași temă