15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUnde se va deschide cel mai înalt hotel din lume

Unde se va deschide cel mai înalt hotel din lume

J are 165 de camere, dintre care 34 sunt apartamente. Există un serviciu de majordom personal 24/7, o piscină interioară, articole de toaletă Hermes și Diptyque, căzi în formă de magnolie, un spa de lux cu accent pe tratamente Reiki și seturi complete de ceai chinezesc în fiecare cameră.

Hotelul are patru tipuri de apartamente, cel mai scump având 380 de metri pătrați. Pe lângă dormitor, apartamentul include un salon, birou, bucătărie și zonă de fizioterapie.

Cea mai ieftină cameră costă aproximativ 557 de dolari pe noapte, în timp ce J Suite, un apartament ceva mai puțin luxos, costă aproximativ 10.467 dolari.

Există, de asemenea, șapte restaurante diferite în hotel. J este deținut de Jin Jiang International, una dintre cele mai mari companii de turism și hoteluri din China.

În ciuda încetinirii călătoriilor globale pe fondul pandemiei de coronavirus, concurența pentru cel mai nou, cel mai bun și cel mai înalt hotel este acerbă. Ritz Carlton din Hong Kong pretinde că are atât cea mai mare piscină hotelieră, cât și cel mai înalt bar hotelier din lume. În Dubai, există o luptă continuă pentru titlul de cel mai înalt hotel din oraș și de pe planetă. Hotelul Gevora, de 356 metri a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai înalt hotel din lume de către Cartea Recordurilor Mondiale Guinness în 2018.

Merită menționat că titlul de cel mai înalt hotel se aplică de obicei numai clădirilor utilizate în întregime ca hoteluri, spre deosebire de hotelul J, care ocupă doar o secțiune superioară a turnului Shanghai.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...
Ultima oră
Pe aceeași temă