24.5 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăMusicUna dintre cele mai așteptate trupe la Electric Castle nu mai vine

Una dintre cele mai așteptate trupe la Electric Castle nu mai vine

După ce Nicki Minaj a anunțat înainte cu 3 ore că nu mai vine la SAGA, acum urmează rândul celor de la Electric Castle să aibă probleme.

Queens of the Stone Age nu mai vine la Electric Castle

Trupa Queens of the Stone Age, foarte așteptată la festivalul Electric Castle, a fost nevoită să anuleze cele opt spectacole programate în Europa în acestă lună.

Motivul anulării îl reprezintă problemele de sănătate ale lui Josh Homme, solistul trupei rock, care necesită o intervenție chirurgicală urgentă în Statele Unite.

Anunțul a fost confirmat de organizatorii festivalului românesc, care au informat participanții că biletele pentru concertul trupei americane pot fi rambursate.

Queens of the Stone Age erau programați să concerteze în cea de-a patra zi a festivalului de la Bonțida, județul Cluj.

Biletele nefolosite pentru ziua de sâmbătă, 20 iulie, pot fi recuperate prin trimiterea unei cereri pe email către organizatori în săptămâna imediat următoare festivalului.

Am făcut tot posibilul pentru a depăși momentul și pentru a cânta pentru voi, dar nu mai este o opțiune să continuăm. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și vă împărtășim frustrarea și dezamăgirea,

transmite trupa.

Electric Castle sărbătorește anul acesta cea de-a zecea ediție a festivalului, care va avea loc în perioada 17-21 iulie.

Printre trupele și artiștii așteptați să urce pe scenă se numără Massive Attack, Bring Me the Horizon, Sean Paul și Rema.

Evenimentul va avea loc la Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj, oferind o varietate de experiențe muzicale și culturale pentru participanți.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă