27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiUn tânăr din Piatra Neamţ a fost reţinut pentru trafic de droguri

Un tânăr din Piatra Neamţ a fost reţinut pentru trafic de droguri

Potrivit Poliţei Române, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Neamţ, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descoperit şi au confiscat, miercuri, de la un tânăr de 24 de ani, din Piatra Neamţ, droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziţiei făcute la domiciliul bărbatului, poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, peste 1.300 de comprimate de culoare verde, 500 de grame de substanţă cu aspect de rezină de cannabis, 50 de grame de substanţă cu aspect de cannabis, 100 de grame de substanţă susceptibil a avea efecte psihoactive şi 10 grame de substanţă activă pentru prepararea substanţelor psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, un cântar electronic şi două telefoane mobile.

„Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul şi-ar fi procurat drogurile dintr-o ţară membră a Uniunii Europene şi le-ar fi introdus în ţară, atât pentru consum propriu, cât şi pentru comercilizarea către diferite persoane din localitate”, arată Poliţia Română.

Tânărul a fost dus la sediul DIICOT Neamţ, în vederea audierii. Ulterior, el a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu, şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibil a avea efecte psihoactive.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, în activităţi fiind angrenaţi şi poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi jandarmi din Neamţ.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă