16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeSocialUn tânăr de 21 de ani din Brașov a ajuns în arest...

Un tânăr de 21 de ani din Brașov a ajuns în arest pentru tâlhărie

Un tânăr de 21 de ani din Brașov a ajuns în arest pentru 30 de zile, fiind bănuit că a agresat un alt bărbat pentru a-i fura acestuia telefonul mobil.

Potrivit anchetatorilor, valoarea telefonului mobil al victimei este de 3.500 de lei.

“În noaptea de 13 aprilie, o persoană de sex masculin, în vârstă de 21 ani, a urmărit o persoană de sex masculin pe o alee din zona bulevardului Gării din municipiul Braşov, unde a venit din spate, a prins-o de gât şi a tras-o într-o zonă de spaţiu verde. Acolo, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, reuşind astfel să obţină telefonul său mobil, în valoare de circa 3.500 lei, şi să fugă de la faţa locului”, se arată într-un comunicat remis sâmbătă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, potrivit agerpres.ro.

Tânărul de 21 de ani este cercetat pentru tâlhărie calificată în stare de arest, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov dispunând, sâmbătă, arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Şapte bărbaţi din Mehedinți și Constanța, arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate

Şapte bărbaţi din judeţele Mehedinţi şi Constanţa, cu vârste între 20 şi 54 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate după ce, în urmă cu trei luni, au oprit un autoturism care se deplasa pe Valea Cernei, i-au dat jos pe pasageri şi i-au dus în pădure, apoi au plecat cu maşina.

Potrivit IPJ Mehedinţi, la data de 28 ianuarie, ora 00,20, Poliţia oraşului Baia de Aramă a fost sesizată, de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Izverna, cu privire la faptul că trei bărbaţi, în timp ce se deplasau, cu un autoturism, pe DN 67D, au fost opriţi în trafic, moment în care mai multe persoane ar fi spart geamul şi ar fi sustras cheile autovehiculului şi telefoane mobile.

„Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mehedinţi a reieşit că trei bărbaţi, cu vârste între 20 şi 28 de ani, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN 67D, zona denumită Valea Cernei, au fost opriţi în trafic de un autoturism prevăzut cu stroboscoape. Ulterior, în zonă, a mai oprit un alt autovehicul. Din autoturisme au coborât mai multe persoane îmbrăcate în haine de culoare închisă, cu feţele acoperite cu cagule şi purtând mănuşi, care şi-au declinat calitatea oficială, iar, prin folosirea unui pistol tip airsoft şi a unor substanţe lacrimogene, au reuşit extragerea ocupanţilor autoturismului oprit. Ulterior, prin întrebuinţarea unor acte de violenţă şi ameninţări, cele trei persoane au fost imobilizate şi transportate pe un drum adiacent şi izolat, fiind deposedate de telefoane mobile şi de cheile autoturismului”, informează IPJ Mehedinţi.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cum va fi vremea în Octombrie

   „Vremea va fi în continuare caldă. Ultima...

Cutremur, duminică dimineața, în Vrancea

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc la ora 3:39 în județul Vrancea.Sismul a avut magnitudinea 2,1 și...

Lacul Techirghiol a secat din cauza arșiței

Lacul Techirghiol, cel mai întins lac sărat din România, a secat din nou. Tocmai din acest motiv, celebrul nămol recunoscut pentru proprietățile sale...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies