27.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentUn nou jucător din industria fast-food-ului vine pe piața din România

Un nou jucător din industria fast-food-ului vine pe piața din România

KFC, McDonald’s și brandul românesc Fryday se pare că vor avea concurență. Un nou jucător important intră pe piața fast food din România.

Wendy’s intră pe piața din România

Îndrăgitul lanț american de restaurante fast-food, Wendy’s, se pregătește să își facă debutul pe piața din România. Cu o ofertă distinctă față de cea a giganților McDonald’s și KFC, Wendy’s promite să aducă o varietate de preparate inovatoare și gustoase în meniurile românilor.

Decizia strategică de a extinde în Europa, inclusiv în România și Irlanda, reflectă dorința Wendy’s de a crește cota de piață în industria fast-food-ului internațional.

Prin semnarea unor acorduri cu francizați locali, Wendy’s se pregătește să deschidă primele sale restaurante în România în viitorul apropiat, oferind alternative proaspete și apetisante pentru iubitorii de fast-food din țară.

Intrarea Wendy’s pe piața românească promite să intensifice competiția în acest sector, oferind consumatorilor mai multe opțiuni și inovații în materie de gust și calitate. Așteptările sunt mari în rândul consumatorilor, iar lanțul american este determinat să devină un jucător de frunte în peisajul fast-food din România.

„Wendy’s anunță semnarea a două noi acorduri de dezvoltare cu francizați din Republica Irlanda și România, susținând astfel obiectivele de expansiune ale mărcii pentru a dezvolta sute de restaurante în toată Europa în următorul deceniu”, a anunțat compania din SUA, într-un comunicat de presă, potrivit economica.net.

Ce este Wendy’s

Wendy’s este un lanț popular american de restaurante fast-food cunoscut pentru burgerii săi proaspeți și pentru sloganul iconic „Fresh, Never Frozen”.

Fondat în 1969 de Dave Thomas, Wendy’s s-a remarcat prin utilizarea de carne proaspătă și preparate la comandă, în contrast cu alte lanțuri care folosesc carne congelată.

Meniul lor include diverse tipuri de burgeri, sandvișuri, cartofi prăjiți și băuturi răcoritoare, oferind opțiuni pentru toate preferințele.

Wendy’s este apreciat pentru calitatea ingredientelor sale și pentru inovațiile constante în meniul său, atrăgând clienți din întreaga lume prin gustul distinctiv și serviabilitatea rapidă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă