12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn mort după răsturnarea unei bărci la Corabia pe Dunăre. Unde a...

Un mort după răsturnarea unei bărci la Corabia pe Dunăre. Unde a fost găsit acesta

„Trupul neînsuflețit al bărbatului căutat pe Dunăre, în zona localității Corabia, a fost identificat la aproximativ 12,5 kilometri de locul în care a fost găsită barca, în aval”, a transmis marți ISU Olt.

Tânărul de 21 de ani a fost căutat de duminică cu scafandri, acțiunea fiind dificilă din cauza vitezei mari de curgere a apei și a curenților puternici.

O barcă s-a răsturnat duminică în apele Dunării. În barcă se aflau 9 persoane, toate din orașul Corabia. 8 din cele 9 persoane au ieșit singure la mal, conștiente.

Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Olt.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă