21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiUn incendiu a cuprins muntele abrupt din Nakhon Nayok, Thailanda

Un incendiu a cuprins muntele abrupt din Nakhon Nayok, Thailanda

Un incendiu a făcut ravagii prin Parcul Național Khao Laem, miercuri (29 martie), cu imagini ale martorilor oculari care arată muntele abrupt din Nakhon Nayok, Thailanda, aflat la două ore distanță de Bangkok, acoperit de flăcări.


Autoritățile nu au identificat încă cauza incendiului, dar surse locale au declarat pentru Reuters că sunt de părere că incendiul ar fi putut să izbucnească de la „lovituri” de tunete și vânturi puternice care au lovit zona marți (28 martie).

Autoritățile au desfășurat forțe locale, inclusiv oficialii din Parcul Național Khao Yai, salvatori și voluntari, pentru a stinge incendiul și pentru a realiza o întrerupere a incendiului ca să prevină daune suplimentare, potrivit Reuters.


Localnicii au spus că nu sunt mulți locuitori în acea zonă, dar animalele sălbatice ar fi afectate direct de incendiu.

Un nou Colectiv! Incendiu într-un club de noapte din Thailanda – 13 persoane au murit

Cel puțin 13 persoane au fost ucise și 35 rănite în urma unui incendiu izbucnit vineri într-un club de noapte din provincia Chonburi din estul Thailandei, a declarat un oficial al poliției.

Cauza incendiului este necunoscută.

Un incendiu într-un club de noapte din estul Thailandei a ucis cel puțin 13 persoane și a rănit 35, potrivit serviciilor de urgență.

Mulți dintre răniți ar fi suferit arsuri grave, iar poliția spune că nu se cunoaște încă cauza incendiului.

Un material video obținut de Reuters arată cum oamenii fug din clădire.

Incendiul a avut loc în clubul de noapte Mountain B, în jurul orei 1 dimineața, la aproximativ 200 km sud-est de Bangkok.

Un martor a declarat pentru televiziunea thailandeză că a văzut flăcările izbucnind deasupra scenei în timpul concertului muzical.

Dezastrul are loc la 13 ani după ce un incendiu într-un club de noapte din Bangkok a ucis 66 de persoane.

Acesta a fost cauzat de efecte pirotehnice și, la vremea respectivă, anchetatorii au descoperit mai multe lucruri în neregulă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Sfaturi pentru tratamentul dependenței de alcool

Persoanele dependente de alcool simt nevoia să consume alcool în mod frecvent și nu pot sub nici un fel de formă, să renunțe la...
00:02:00

VIDEO: SUA acuză China de „agresivitate” militară

Casa Albă a declarat că recentele întâlniri periculoase dintre forțele americane și chineze în Strâmtoarea Taiwan și în Marea Chinei de Sud reflectă o...

Regele și Saltimbancul

La vechii romani, pe timpul Solstițiului de vară, Regele dădea cheile împărăției unui saltimbanc, care n-avea voie să schimbe regulile domnești, ci doar să...
Ultima oră
Pe aceeași temă