21.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022
AcasăInternaționalUn german a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a...

Un german a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis cinci persoane cu mașina

Un tribunal din Trier l-a condamnat, marți, pe un bărbat german de 52 de ani la închisoare pe viață pentru uciderea a cinci persoane, inclusiv un copil, după ce beat fiind, a intrat cu mașina într-o zonă pietonală din acel oraș, relatează Reuters.

Tribunalul din Trier a dispus ca bărbatul, care băuse înainte de accident, să urmeze un tratament psihiatric.

Autoritățile au declarat la momentul respectiv că incidentul grav, care a avut loc în 2020, a părut să fie deliberat, astfel că el a fost condamnat pentru omor. Acuzatul, Bernd W., petrecuse înainte mai multe nopți în vehicul și nu părea să aibă o adresă fixă, transmite digi24.ro.

Un german va sta la închisoare pe viață după ce a intrat cu mașina în mai multe persoane, pe cinci dintre ele omorându-le

Avocatul bărbatului a spus că se gândește dacă să facă recurs împotriva sentinței.

Cinci persoane, inclusiv un copil de nouă săptămâni, au fost ucise și până la 15 au fost rănite în incidentul de la 1 decembrie 2020.

„Sunt uşurat că s-a terminat”, a spus Wolfgang Hilsemer, a cărui soră a fost una dintre victime. „Va dormi fie în închisoare, fie într-o secție de psihiatrie. Și sunt ușurat că acesta este rezultatul”.

Doi morți și mai mulți răniți în Germania, după ce o mașină a intrat într-un grup de pietoni

Doi morți și mai mulți răniți s-au înregistrat, marți, în orașul Trier din Germania, după ce o mașină a intrat într-un grup de pietoni.

Potrivit unor surse neoficiale, sunt circa 15 răniți, iar unii dintre ei sunt în stare gravă.

Incidentul a avut loc într-o zonă pietonală din centrul orașului Trier, iar despre șofer se presupune că a intrat intenționat în grupul de oameni. Șoferul a fost reținut de polițiști. Potrivit presei locale, el este cetățean german și are 51 de ani.

În anul 2016, cel mai grav incident de acest gen din Germania s-a soldat cu 12 morți.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rică Răducanu, pe patul de spital! Ce probleme are fostul fotbalist

Fosta legendă a fotbalului românesc, Rică Răducanu, are probleme grave de sănătate! „Sunt în spital. Nu pot vorbi acum!”, a spus Rică Răducanu, pentru playsport. În...

Elon Musk a prezentat un prototip al robotului său umanoid „Optimus”

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a prezentat vineri un prototip al robotului său umanoid "Optimus", prezicând că producătorul de vehicule electrice va putea...

Unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa va limita numărul de pasageri până la începutul anului 2023

Aeroportul Schiphol din Amsterdam - unul dintre cele mai aglomerate din Europa - a anunțat joi că intenționează să continue să limiteze numărul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă