19.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Un elicopter al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, distrus la aterizare

”În data de 8 martie 2019, în jurul orei 09.30, pe aerodromul Strejnic, un elicopter de mici dimensiuni  Robinson 22 cu înregistrarea YR-MDV, aparţinând Scolii Superioare de Aviaţie Civilă, a fost implicat într-un eveniment de aviaţie, soldat cu distrugerea aeronavei. Nu sunt victime”, a transmis Ministerul Transporturior.

Sursa citată a precizat că o echipă de investigatori a Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile se deplasează la locul evenimentului.

În plus, s-a constituit şi o comisie internă de investigaţie a Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, pentru a determina cauzele producerii acestui eveniment.

La râdul lor, reprezentanţii ISU Prahova au precizat că nu s-au înregistrat apeluri prin intermediul serviciului 112, referitoare la incidentul aviatic.

”Şcoala de Aviaţie Strejnic a informat că în momentul efectuării unei manevre de aterizare un elicopter a atins cu partea din spate solul. Cele două persoane aflate la bord nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Prahova.

Ultima oră
Pe aceeași temă