30.8 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăInternaționalUn elev a deschis focul într-un liceu din orașul american Denver

Un elev a deschis focul într-un liceu din orașul american Denver

Un elev a deschis focul, miercuri, într-un liceu din oraşul american Denver, rănind cel puţin două persoane, anunţă autorităţile locale, citate de postul CBS News.

Incidentul armat a avut loc la Liceul „Denver East”.

„Doi angajaţi au percheziţionat un elev şi au găsit o armă asupra sa. Au fost trase focuri de armă”, a declarat Ron Thomas, şeful Poliţiei din Denver, precizând că autorul atacului a fugit, potrivit stiridinsurse.ro.

Cei doi angajaţi au fost răniţi în atac, unul fiind în stare critică.

Agenţii serviciilor de intervenţie îl caută activ pe autorul atacului, care este înarmat şi periculos.

SUA, încă un atac armat într-o instituție de învațământ, soldată cu doi răniți

„Poliţia universităţii confirmă că un incident implicând mai multe persoane s-a produs în campusul de nord”, a scris pe Twitter vineri dimineaţă conducerea Southeastern Lousiana University, situată în Hammond, la aproximativ 70 km nord de New Orleans.

Faptele s-au petrecut noaptea şi studenţii au fost alertaţi la ora patru dimineaţă, a precizat universitatea pe Twitter.

„Focuri au fost trase. Două persoane au fost victimele unor răni care nu le pun viaţa în pericol”, a adăugat conducerea universităţii, subliniind că în campus nu mai există nicio „ameninţare”.

Faptele au avut loc în plină dezbatere asupra armelor de foc în Statele Unite, după ce incidentul armat ce a făcut 17 morţi într-un liceu din Florida face obiectul unei anchete, informează AGERPRES.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă