33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportFotbalUn campion european din naționala Spaniei se plânge de programul încărcat, înainte...

Un campion european din naționala Spaniei se plânge de programul încărcat, înainte de sfertul de la EURO cu Germania

Fundașul dreapta titular al campioanei Europei la cluburi, Real Madrid, Dani Carvajal, spune că programul extrem de încărcat al competițiilor va afecta calitatea fotbalului.

Este imposibil pentru jucători să îşi menţină nivelul tot anul, este imposibil. Cred că UEFA, la fel ca FIFA şi federaţiile din fiecare ţară, chiar trebuie să realizeze că un jucător nu poate juca 60 de meciuri într-un sezon.

Dani Carvajal

„În ceea ce priveşte motivaţia, am mai multă energie ca niciodată pentru a înfrunta Germania… dar, având în vedere ce ne aşteaptă anul viitor… Vom termina acest EURO, sper cât mai târziu posibil. Apoi urmează pre-sezon, Supercupa Spaniei în deplasare, Mondialul cluburilor, ceea ce înseamnă că vom fi plecaţi aproape o lună, şi Liga Campionilor, cu cel puţin încă două meciuri, dacă nu patru, în funcţie de clasament… este un program insuportabil, iar nivelul meciurilor va scădea cu siguranţă”, a declarat Carvajal, înaintea disputei cu Germania, din sferturile EURO 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă