13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn bărbat urmărit internaţional în Grecia a fost prins de poliţiştii constănţeni

Un bărbat urmărit internaţional în Grecia a fost prins de poliţiştii constănţeni

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au prins, miercuri, un bărbat de 28 de ani, din oraşul Cernavodă, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Grecia.

El a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale a adulţilor pe teritoriul Greciei. Bărbatul a comis faptele în anul 2017, în Atena, victimă fiind o femeie din Cernavodă.

Pentru prinderea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa. 

Joi, bărbatul va fi prezentat Curţii de Apel Constanţa pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile greceşti.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă