38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSocialUn bărbat din Argeș, în stop cardio-respirator după ce s-a înecat cu...

Un bărbat din Argeș, în stop cardio-respirator după ce s-a înecat cu o bucată de măr

Un bărbat de 69 de ani din judeţul Argeş a intrat în stop cardio-respirator după ce s-a înecat cu o bucată de măr. Incidentul a avut loc miercuri, în localitatea Călineşti.

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit rapid în cazul bărbatului care s-a înecat cu o bucată de măr.

La sosirea echipajului SMURD, personalul SAJ efectua deja manevre de resuscitare. Cu ajutorul unui accesoriu special, medicii au reușit să extragă bucata de măr, continuând simultan manevrele de resuscitare.

Eforturile comune ale salvatorilor au condus la restabilirea funcțiilor vitale ale bărbatului, care a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a informat că intervenția rapidă și coordonată a echipajelor medicale a fost esențială pentru salvarea vieții bărbatului.

Bătrânul rămâne sub supraveghere medicală pentru a se asigura că nu există complicații suplimentare după acest incident grav.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă