24.7 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăInternaționalUn bărbat a fost arestat cu 17 animale sălbatice în bagaje pe...

Un bărbat a fost arestat cu 17 animale sălbatice în bagaje pe aeroportul din Bangkok

Un bărbat a fost arestat cu 17 animale sălbatice în bagaje, pe aeroportul din Bangkok.

Potrivit agenției ANSA, în bagaje erau maimuțe, pitoni și o vulpe.

„Deoarece animalele vii au fost importate ilegal, acestea au fost întoarse în țara de origine pe cale aeriană, în urma consultării cu AQCS (Animal Quarantine and Certification Services)”, au precizat cei de la vamă, conform Indian Express.

Presa titrează că este vorba despre un indian care încerca să scoată din Thailanda animalele, inclusiv o vulpe albă, potrivit romania24.ro.

Un bărbat a fost arestat, având 17 animale sălbatice în bagaje, pe aeroportul din Bangkok, acuzația fiind de contrabandă

Regatul din Asia de Sud-Est este un important centru de tranzit pentru contrabandiștii de animale sălbatice – care adesea vând animalele în China și Vietnam – deși în ultimele luni s-a înregistrat o creștere a traficului către India.

Oficialii au estimat că animalele ar valora 2.760 de dolari.

Un membru al trupei One Direction a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles

Louis Tomlinson, component al al trupei pop britanice One Direction, a fost arestat vineri seara pe aeroportul din Los Angeles în urma unei altercații cu un paparazzo.

Potrivit site-ului TMZ și ediției digitale a revistei People, cântărețul în vârstă de 25 de ani a avut o altercație cu fotografii când a ajuns pe aeroport în compania iubitei sale britanice, Eleanor Calder.

Incidentul survenit vineri noapte a implicat unul dintre fotografi care a căzut și s-a lovit la cap, după ce a fost împins de componentul trupei One Direction. Tomlinson a fost reținut pentru provocarea de leziuni ușoare, dar a fost pus în libertate după ce a stat o oră în arest. El va fi nevoit însă să se prezinte în fața unui judecător la 29 martie, potrivit revistei People.

Surse apropiate cântărețului i-a acuzat pe fotografi de provocarea incidentului și au spus că Tomlinson a sărit în apărarea iubitei sale după ce trei persoane au încercat să o agreseze.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Președinții PSD și PNL, Ciolacu și Ciucă, fac împreună o vizită în Japonia

Doi oficiali români de rang înalt, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, fac, împreună, o vizită în Japonia. Marcel Ciolacu este președinte PSD și al Camerei...

USR cere demisia ministrului Sorin Cîmpeanu, acuzat de plagiat

USR cere demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu (PNL), după ce acesta a fost acuzat de plagiat. Cererea a fost anunțată luni, 26 septembrie 2022, de...

Ca să scape de condamnare, rectorul Mihnea Costoiu și-a schimbat avocatul

Rectorul Universității Politehnica, profesorul Mihnea Costoiu, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, și-a schimbat avocatul. Procesul este acum în faza apelurilor. Mihnea Costoiu...
Ultima oră
Pe aceeași temă