31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSocialUn adolescent a fost reținut la Ploiești în urma altercației cu alți...

Un adolescent a fost reținut la Ploiești în urma altercației cu alți doi minori

Trei adolescenţi au fost implicaţi, miercuri după-amiază, într-o bătaie pe bulevardul Independenţei din municipiul Ploieşti, unul dintre ei fiind reţinut de poliţişti, potrivit agerpres.ro.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie nr. 4 au fost sesizaţi, la data de 12 iunie a.c, în jurul orei 14,30, despre faptul că un minor a fost agresat fizic pe bulevardul Independenţei. (…) Din primele verificări a reieşit faptul că între trei minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, ar fi existat un conflict verbal. Ulterior, conflictul a escaladat iar unul dintre minori l-ar fi agresat fizic pe un alt minor”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că cei trei s-ar fi certat şi s-ar fi tăiat din cauza unei fete.

În baza probatoriului administrat, faţă de un minor de 14 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Un bărbat a agresat doi minori la Tecuci

Doi adolescenți din Tecuci au fost loviți cu pumnii și cu picioarele de un bărbat deoarece făceau gălăgie în fața blocului. Conform unor martori, o fată a fost lovită deși era căzută la pământ, agresorul fiind deranjat ca victima filmează scenele de violență.

Incidentul a fost povestit pe Facebook cum s-a întâmplat.

„Acel bărbat a ieșit deodată la copii începând să-i injure, să-i amenințe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul”, a spus martorul.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă