18.5 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Un accident rutier a generat o bătaie generală la Galați. Câte persoane au fost implicate

Scandalul a avut loc luni pe o stradă din Galați. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, s-ar fi agresat reciproc, după ce, autoturismul și autoutilitara cu care circulau s-au lovit.

În urma conflictului, a rezultat distrugerea parțială a autoturismului și rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizarea.

În timpul verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu are permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredințat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta față.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, conducere fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, alți doi bărbați, de 32 și 35 de ani, aflați în autoturism, au fost reținuți, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Marți cei patru sunt prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

Ultima oră
Pe aceeași temă