11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Vlad Voiculescu: “Sunt șanse de 100% ca școlile din București să treacă în online”

Fost ministru al Sănătății și membru USR, Vlad Voiculescu declară că șansele ca școala să treacă în online, de săptămâna viitoare, sunt de 100%. Acesta acuză guvernul de iresponsabilitate.

„În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București trebuie să știe că șansele ca școala să treacă în online săptămâna viitoare sunt de aproape 100%”, a scris pe facebook, Vlad Voiculescu.

„Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice. Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii. Aveți grijă de sănătatea voastră și a copiilor voștri, indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele – inclusiv cele pentru copii – sunt pline!”, a adăugat Voiculescu.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru, jurnalist la România Liberă din 2021. Noi începuturi, mult dinamism și multă speranță.
Ultima oră
Pe aceeași temă