19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTurcan nu vrea weekend prelungit de ziua copilului. Cum vor putea fi...

Turcan nu vrea weekend prelungit de ziua copilului. Cum vor putea fi liberi românii pe 31 mai

Ministrul Muncii îi sfătuiește pe români să-și ia o zi de concediu dacă vor weekend prelungit.

Raluca Turcan a afirmat că românii îşi pot lua o zi de concediu, luni, 31 mai, dacă vor să facă punte cu weekendul.

„Discuţia este un pic mai delicată. Eu ştiu că multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte, pot să îşi ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte”, a spus Raluca Turcan.

Pe de altă parte, aceasta a afirmat că pentru industria turismului „probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice”. Totuși, ministrul a afirmat că varianta cea mai bună este aceea ca oamenii să îşi ia o zi de concediu. „Punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îţi iei o zi de concediu.”, a afirmat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a precizat că nu a existat încă o discuţie la nivelul Guvernului privind posibilitatea ca ziua de luni, 31 mai, să fie liberă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă