37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportFotbalTransfer bombă în Superliga: Gică Hagi îl aduce pe Victor Dican la...

Transfer bombă în Superliga: Gică Hagi îl aduce pe Victor Dican la Farul Constanța

Gică Hagi face senzație în Superliga. Antrenorul-patron al Farului Constanța a reușit să pună mâna pe Victor Dican, căpitanul echipei FC Botoșani, un jucător cu un potențial uriaș care ar putea ajunge în naționala României, notează Prosport.

Antrenorul Bogdan Andone de la FC Botoșani a confirmat mutarea lui Victor Dican, declarând pentru Botoșani Online:

Avem un lot destul de subțire. Probabil vor mai fi plecări. Probabil va pleca Dican la Farul. Mai avem nevoie de trei-patru jucători ca să avem posturile dublate, să avem și alte soluții.

Hagi a fost nevoit să achite o sumă de transfer către FC Botoșani și să ofere doi jucători la schimb pentru a-l aduce pe fotbalistul Dican la echipa de la malul mării, mai scriu cei de la Prosport. Această mutare a fost aproape finalizată, iar cele două cluburi au ajuns la un acord de principiu.

Chiar dacă ultimele detalii ale transferului urmează să fie puse la punct, toate semnele indică faptul că Dican va fi în curând sub comanda lui Gigă Hagi.

Aceasta nu este prima dată când Victor Dican a fost pe radarul lui Gică Hagi.

Farul Constanța a încercat să îl aducă pe talentatul mijlocaș și în perioada de transferuri din iarnă, însă abia acum transferul a devenit realitate.

Fanii Farului sunt în delir, în timp ce suporterii FC Botoșani sunt dezamăgiți de pierderea unui jucător emblematic pentru echipa lor.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă