6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăȘtirile zileiTragedie la stația de metrou Piața Victoriei - Update

Tragedie la stația de metrou Piața Victoriei – Update

O femeie s-ar fi aruncat în faţa trenului în staţia Piaţa Victoriei. Potrivit declaraţiilor celor aflaţi la faţa locului, au existat persoane care au încercat să o tragă înapoi.

Update, ora 16.20: Trenurile de metrou şi-au reluat la ora 16:15 circulaţia normală între staţiile Pipera şi Aviatorilor, pe Magistrala 2, a anunţat Metrorex.

Duminică, la ora 15:03, în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1, o călătoare a căzut în calea de rulare, pe firul 2. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi s-a circulat in sistem pendulă între staţiile Pipera şi Aviatorilor.

Reacția Metrorex

„Metrorex informează ca astazi, 10.07.2022, la ora 15:03, în statia de metrou Piața Victoriei 1, o călatoare a cazut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor pe firul 2.”, a anunțat, duminică, Metrorex.


Revenim!

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

12 lucruri de care trebuie să ții cont în perioada sarcinii

Tocmai ai rămas însărcinată? Probabil că ai început deja să te îngrijorezi cu privire la lucrurile pe care trebuie să le faci în această...

Domeniile cu cele mai bune salarii în 2023

Acest an a început cu salarii mai mari în Construcții și Vânzări, iar anunțurile cu #SalariuLaVedere atrag cei mai mulți candidați. În următorul trimestru,...

De ce este util să planifici bugetul de vacanță și cum să faci acest lucru

Te pregătești de concediu și vrei să-ți planifici bugetul într-un mod eficient, ca să-ți ajungă banii pentru excursii, distracții și suveniruri? Îți prezentăm în...
Ultima oră
Pe aceeași temă