31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiTraficant de droguri prins în flagrant. Câte pastile de ecstasy avea la...

Traficant de droguri prins în flagrant. Câte pastile de ecstasy avea la el

Procurorii și polițiștii care au pus la cale flagrantul au găsit asupra traficantului de droguri 62 pastile de ecstasy ce trebuiau să ajungă la consumatorii potenți financiar din orașul din vestul țării.

„La data de 25.06.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului M.R. după ce acesta a vândut 62 pastile ecstasy în schimbul sumei de 2.500 lei.”, a anunțat DIICOT.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au mers la locuința bărbatului și au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au mai fost descoperite alte 120 de pastile ecstasy, cantitatea de 15 grame de MDMA, un cântar de mare precizie și sumele de 1.500 de lei şi 550 de euro. Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore și, ulterior, Tribunalul Bihor a decis arestarea pentru 30 zile a traficantului.

Anchetatorii au mai descins în alte cinci locații din Oradea și au descoperit 4 pastile extasy, 6,2 grame cannabis, 0,5 grame haşiş şi 1,1 substanţă pulverulentă – posibil cocaină.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă