15.4 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Mureş: Traficul pe DN 13 a revenit la normal

UPDATE

Traficul rutier a revenit la normal pe drumul naţional 13 (E60) la kilometrul 143, în localitatea Chendu, după aproape şapte ore în care a fost blocat în urma coliziunii frontale între două TIR-uri.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, traficul rutier a fost blocat complet, timp de două ore, după care s-a desfăşurat pe un sens, alternativ, iar în timpul intervenţiei cu o macara pentru scoaterea din şanţ a unuia dintre TIR-uri, şoseaua a fost din nou blocată.

Reprezentanţii DRDP Braşov au menţionat că, după ora 12,45, traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

 

Traficul este blocat, miercuri dimineaţa, pe DN 13 (E60), pe raza localităţii mureşene Chendu, unde două TIR-uri s-au ciocnit, unul dintre ele fiind încărcat cu sticle şi butoaie de bere, care s-au răsturnat pe carosabil. Un bărbat, rănit grav, a fost transportat la spital.

Coliziunea dintre cele două TIR-uri a fost frontală.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, un bărbat a fost rănit grav în urma accidentului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Târgu Mureş.

Bărbatul a fost ajutat de pompieri să iasă dintre fiarele contorsionate ale TIR-ului, iar apoi a fost preluat de un echipaj SAJ. Ulterior, el a fost dus la spital.

Traficul pe DN 13 (E 60) pe raza localităţii Chendu este blocat total, iar autorităţile au început să îndepărteze autovehiculele avariate şi sticlele de bere.

Ultima oră
Pe aceeași temă