0.2 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeInternaționalTânăra de 23 de ani care a fost torturată de Hamas a...

Tânăra de 23 de ani care a fost torturată de Hamas a murit

Fiica Ricardei Louk a fost răpită de către Hamas, torturată, iar mai apoi ucisă. Acest lucru a fost confirmat de Ministerul de Externe al Israelului.

Ricarda Louk a recunoscut-o pe fiica sa în videoclipurile care circulau pe internet, după tatuajul și părul vopsit. În imagini se observa o femeie pe jumătate dezbrăcată care zăcea aparent inconștientă, cu fața în jos, în spatele unei camionete din Gaza plină de bărbați înarmați.

„Din păcate, am primit ieri vestea că fiica mea nu mai este în viață”, a declarat Ricarda Louk, mama tinerei, pentru RTL. Și sora ei, Adi Louk, a scris pe Instagram: „Cu regret anunțăm moartea surorii mele, Shani Nicole Louk, fie ca amintirea ei să fie o binecuvântare”.

Anunțul cu privire la tânăra israeliană care a fost torturată de Hamas

„Suntem devastați să împărtășim faptul că trupul lui Shani Luk, o germano-israeliană în vârstă de 23 de ani, a fost găsit și identificat. Shani, care a fost răpită de la un festival de muzică și torturată și plimbată prin Gaza de către teroriștii Hamas, a trăit orori de neînchipuit. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de prietenii și familia lui Shani în acest coșmar de neimaginat. Fie ca amintirea ei să fie o binecuvântare”, a transmis Ministerul de Externe al Israelului, pe platforma X.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:22

 Biden: Ostaticul israeliano-american a fost eliberat de Hamas

Președintele american Joe Biden a declarat miercuri (29 noiembrie) că ostaticul israeliano-american Liat Beinin a fost eliberat de Hamas după ce a fost răpit...

AUR va organiza un Congres extraordinar pe data de 2 decembrie la Alba Iulia

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate...

Hamas vrea să elibereze toți soldații israelieni în schimbul tuturor palestinienilor închiși în Israel

Un înalt oficial Hamas a declarat miercuri că mişcarea islamistă palestiniană este gata să elibereze toţi soldaţii israelieni pe care îi deţine în schimbul...
Ultima oră
Pe aceeași temă