25 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăȘtirile zileiSTB, aproape mâncată de faliment. Greva pune pe butuci compania

STB, aproape mâncată de faliment. Greva pune pe butuci compania

Cinci zile de grevă înseamnă zeci de milioane de lei pierderi pentru compania STB, care este la un pas de faliment. Cel puțin asta afirmă directorul companiei, Adrian Criț.

Greva a fost spartă

Directorul companiei a spus că de marți, greva se va stinge, cel puțin astea sunt semnalele pe care le-a primit.

,,O parte dintre vehicule circulă. Din informațiile noastre, marți vor fi și mai multe vehicule care circulă. Prestația față de cetățeani va fi îmbunătățită.”, a declarat Adrian Criț la B1TV.

STB, aproape de faliment

,,Această grevă ne pune în imposibilitatea de a ne mai desfășura activitatea, dat fiind faptul că veniturile societății aus căzut foarte mult. Nu avem venituri, avem doar cheltuieli. Da, e posibil ca STB să intre în colaps. Acesta e riscul major dacă angajații nu își reiau atribuțiile din fișa postului”, a mai declarat Criț.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
00:00:59

VIDEO: Zelenski vrea ca Rusia să îl despăgubească pentru daunele provocate Ucrainei

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a propus un acord oficial cu aliații țării pentru a obține despăgubiri din partea Rusiei pentru daunele provocate de forțele...
00:01:31

VIDEO: Un soldat rus spune că nu a vrut să ucidă

Un soldat rus în vârstă de 21 de ani a declarat în fața unui tribunal că nu a vrut să ucidă un civil neînarmat...
00:01:04

VIDEO: Rusia spune că ultimii apărători din Azovstal s-au predat

Ministerul rus al Apărării a declarat că ultimul grup de forțe ucrainene care se afla în combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol s-a predat, marcând...
Ultima oră
Pe aceeași temă